Barça – Olympiacos: Triomf treballat en el darrer partit europeu de l'any (90-80)

Els culers tanquen el 2019 amb una nova victòria a l'Eurolliga que els permet seguir coliderant la classificació

Nova victòria blaugrana a Europa i ja en van 13. Els barcelonistes han guanyat amb autoritat l'Olympiacos al Palau Blaugrana (90-80) en el darrer partit europeu de l'any amb un Mirotic estel·lar (21 punts, 15 rebots i 33 de valoració), i tanquen així, de la millor manera, la competició europea en aquest 2019 i es mantenen colíders a la classificació.

Inici de domini blaugrana

Els culers han iniciat el duel amb un bon ritme, dominant el marcador i aconseguint un bon coixí de punts amb Mirotic molt endollat. La bona defensa barcelonista, sumada a una gran solidesa en el rebot, ha permès als de Pesic marxar al final del primer quart amb un contundent 20-12. Al segon quart, però, un parcial de 2-7 ha donat ales als visitants, que han ajustat el marcador al màxim. Un estira-i-arronsa que es mantindria durant tot el període, tot i que un bon parcial dels grecs els ha situat amb 4 punts d'avantatge (34-38). Tot i això, sis punts seguits de Kuric han permès al Barça marxar per davant al descans (40-39).

Contundència culer

Amb un Mirotic absolutament determinant, un gran parcial de 16-6 per als culers a l'inici del tercer quart ha permès als de Pesic distanciar-se en el marcador (56-45). Poc després, dos grans triples seguits de Delaney han posat al Barça a 14 punts (68-54), una distància que seria ja insalvable per als visitants, que han marxat al darrer quart amb 11 de marge per als barcelonistes (69-58), però sense Pesic, que ha estat desqualificat després de rebre dues tècniques.

Ja al darrer període, els culers no s'han deixat sorprendre i amb un Kuric molt endollat, juntament amb Mirotic, que ha seguit amb la seva classe magistral (ha aconseguit 15 rebots, superant el seu rècord personal a l'Eurolliga), els blaugrana han arribat a guanyar de 18. Finalment, el Barça ha guanyat de 10 punts (90-80), i s'acomiada de la millor manera de l'Eurolliga en aquest 2019. Ara, els culers esperen el gran Clàssic de diumenge contra el Reial Madrid al Palau per tancar definitivament l'any.