Un homenatge als jugadors del primer Clàssic

Un homenatge als jugadors del primer Clàssic

Un anunci creat per CUPRA, Global Partner del FC Barcelona, rememora el viatge dels jugadors blaugrana a Madrid per a disputar el que va ser el primer Clàssic de la història.

Fa més de 100 anys, quan el futbol encara no gaudia de la popularitat actual, un grup de jugadors blaugrana van viatjar fins a Madrid per disputar el primer Clàssic de la història. És precisament aquest viatge el que es rememora en el nou espot creat per CUPRA, partner oficial d'Automoció i Mobilitat del FC Barcelona, amb l'objectiu de celebrar el partit que es disputarà aquest dimecres al Camp Nou i que enfrontarà els homes d'Ernesto Valverde amb el Reial Madrid.

Aquest primer Clàssic va tenir lloc  un 13 de maig de 1902. El FC Barcelona i el Madrid FC es van enfrontar en un partit disputat a l’ ‘Hipódromo de la Castellana’. Això va ser anys abans de la inauguració del primer estadi de futbol i quan el futbol encara es veia com un joc ‘exòtic’ que arribava d'Anglaterra. L'anunci reconstrueix el llarg i dur viatge que van realitzar aquests homes que van viatjar des de Barcelona a Madrid, il·lustrant així un moment històric que marcaria la història de l'esport. Entre ells, es reconeix a Joan Gamper, Vicenç Reig i Falomir i a Aldons Albéniz Jordana, els quals van acceptar el repte de defensar els colors blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut