Valverde:

Valverde: "El Nàpols està fent una gran Champions"

El tècnic assegura que els italians són "un rival dur" i creu que a San Paolo es viurà un ambient "molt fort"

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha parlat aquest dilluns després del sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions per valorar el proper rival blaugrana, el Nàpols. L'entrenador barcelonista ha destacat que "el Nàpols està fent una gran Champions" i ha assegurat que és "un rival dur" i que a San Paolo es viurà un ambient "molt fort". Repassa aquí totes les declaracions:

Recuperació pensant en El Clàssic

A més, aquest dilluns al matí també ha tingut lloc el primer entrenament de la setmana. Els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió de recuperació post partit, després de l'empat del passat dissabte a Anoeta davant la Reial Societat (2-2) en la 17a jornada del campionat de Lliga.

Cal destacar que en aquesta sessió també han participat els jugadors del Barça B Iñaki Peña, Morer, C. Pérez i Ansu Fati. Així doncs, els culers comencen a preparar el Clàssic del proper dimecres al Camp Nou (20.00 hores), i dimarts tindrà lloc el darrer entrenament abans del gran duel contra el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut