Els Barça Legends disputaran un quadrangular a Sao Paulo diumenge 15 de desembre

Els Barça Legends disputaran un quadrangular a Sao Paulo diumenge 15 de desembre

La gran novetat de la llista del 'Chapi' Ferrer és Deco, que debutarà amb els blaugranes

El proper diumenge 15 de desembre els Barça Legends disputaran un quadrangular a Sao Paulo que enfrontarà els homes de l’Albert Chapi Ferrer a les semifinals davant del Werder Bremen a partir de les 14 h locals (18 h a Barcelona). Un cop acabi aquest matx, es veuran les cares els jugadors del Bayern de Munic i els del Sao Paulo. A les 16 h tindrà lloc la final de consolació i a les 17 h (21 h a Barcelona), els guanyadors de les dues semifinals es veuran les cares per definir el campió del quadrangular.

Per segona vegada a la seva història, els Barça Legends tornaran a jugar al Brasil. La primera visita culer va ser a l’abril del 2018 quan van jugar a Recife un partit davant de la selecció pernambucana, a la qual van derrotar per 1-0 amb gol de Giovanni.

Primer partit de la temporada

Aquest serà el primer partit d’aquesta temporada i Ferrer ja ha anunciat els jugadors que s’emportarà al Brasil per jugar aquest torneig. A més del debut de Deco amb els Barça Legends, els altres jugadors que viatjaran al Brasil són els porters Jesús Angoy i Vítor Bahia; els defenses Juliano Belletti, Miquel Àngel Nadal, Frederic Dehu, Juan Pablo Sorín, Sergi Barjuan i Francesc Xavier Sánchez Jara; els migcampistes Jari Litmanen, José Edmílson, Gaizka Mendieta, Jon Andoni Goikoetxea i Giovanni da Silva; i els davanters Javier Saviola, Ludovic Giuly, Simao Sabrosa i Sonny Anderson.

Més partits per al 2020

Aprofitant la celebració del 120è aniversari del Barça va tenir lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou la presentació de la gira Legends of Style, que enfrontarà els Barça Legends i els Milan Glorie arreu del món. L’acte va estar presidit pel Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i responsable dels Barça Legends, i per Demetrio Albertini, jugador d’ambdós equips i promotor dels partits. També hi van assistir l’Albert Ferrer, Javier Saviola i Gianluca Zambrotta, antics jugadors blaugrana.

La gira comptarà amb una sèrie d'activitats que es dilataran durant gairebé una setmana i faran que la presència dels exjugadors de tots dos equips tingui un gran impacte a les ciutats que visitaran. Entre altres accions destaquen la realització d'alguns clínics al costat de nens de la ciutat, rodes de premsa amb els mitjans locals, meet and greet amb els patrocinadors i la creació d'un village.

Els partits dels Barça Legends es podran seguir per Barça TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut