Venda d’entrades per a la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita

Venda d’entrades per a la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita

Els socis i els titulars del carnet de compromís poden comprar les seves localitats del dimecres 11 de desembre a les 16. h al dijous 19 de desembre a les 19 h i adquirir el viatge de FC Barcelona Desplaçaments

A partir d’aquest dimecres 11 de desembre a les 16 h i fins al dijous 19 de desembre a les 19 h tots aquells socis o titulars de carnet de compromís que ho desitgin poden adquirir les entrades corresponents a la Supercopa d’Espanya de futbol que se celebrarà a la ciutat de Jiddah (Aràbia Saudita), del 8 al 12 de gener del 2020.

El FC Barcelona disposa per als seus socis de 2.040 paquets d’entrades per assistir als partits que disputi el Club en aquesta Supercopa. Les entrades es posaran a la venda en format paquet, i els interessats hauran d’adquirir conjuntament l’entrada de la 2a semifinal i la de la possible final. La localitat d’ambdós partits haurà de ser de la mateixa zona de preu.

Hi ha quatre categories de preus, i el preu de l’entrada s’escollirà en el mateix moment de la compra i sempre segons disponibilitat.

En el cas que el FC Barcelona no es classifiqui per a la final, el Club reemborsarà l’import corresponent a l’entrada d’aquest partit.

CATEGORIA 2A SEMIFINAL FINAL TOTAL DISPONIBILITAT
CAT-1 LOW 36,09 € 84,21 € 120,30 € 480
CAT-1 UPPER 24,06 € 60,15 € 84,21 € 530
CAT-2 LOW 24,06 € 48,12 € 72,18 € 510
CAT-2 UPPER 18,04 € 36,09 € 54,13 € 520
        2040 entrades

 

Per adquirir les entrades de la Supercopa d'Espanya, cal dirigir-se al següent enllaç:

Calendari de la competició: 

08/01/2020         1a  semifinal  València – R. Madrid (20 h)
09/01/2020         2a semifinal  FC Barcelona – At. Madrid (20 h)
12/01/2020         FINAL (19 h)

Entrada per a acompanyant 

Tant els socis com els titulars del carnet de compromís poden sol·licitar una entrada per a un acompanyant. Aquest acompanyant, que no cal que sigui soci, sí que haurà de complir els mateixos requisits que els socis, i haurà d’anar degudament identificat. El soci serà responsable de l’ús de l’entrada de l’acompanyant.

Cada soci o titular del carnet de compromís podrà efectuar una compra d’un únic paquet d’entrades, més un d’addicional per a un acompanyant. Es podran agrupar en una mateixa petició fins a 4 socis o titulars de carnet de compromís (màxim 4 membres + 4 acompanyants) i amb una mateixa targeta de crèdit no es podran pagar més de vuit entrades. Un cop efectuada la compra no s’admetran modificacions, devolucions o cancel·lacions.

Queden exclosos d’aquesta sol·licitud els socis que no estiguin al corrent de pagament de la quota de soci, aquells que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina del FC Barcelona i els menors de 6 anys a dia 9 de gener del 2020. 

Finalitzat el procés de compra, s’enviarà un correu electrònic de confirmació.

Recollida d’entrades

La recollida serà a l’Aràbia Saudita, en la ubicació i els horaris que el Club determini a tals efectes en les comunicacions corresponents. Les entrades no es podran recollir a cap altre lloc diferent al designat, ni fer-ho fora dels horaris marcats pel Club.

Les entrades són nominals. El soci, titular de carnet de compromís o acompanyant les haurà de recollir personalment, amb el DNI o passaport i el comprovant de la compra.

En el cas dels menors, l’entrada només podrà ser recollida pel nen, acompanyat per qualsevol dels seus progenitors i/o persona major d’edat que tingui assignada la guarda legal del menor, o bé qualsevol altra persona amb l’autorització dels pares o tutors legals, fotocòpia del DNI i llibre de família.

No es lliurarà cap entrada si qui la recull no és el soci titular i l’acompanyant (si s’escau), i no s’accepten autoritzacions. Durant l’entrega d’entrades es posarà al soci titular una polsera de seguretat. 

Viatge de FC Barcelona Desplaçaments 

De cara a la disputa de la Supercopa a l’Aràbia Saudita, FC Barcelona Desplaçaments organitza un viatge especial amb sortida el dimecres 8 de gener cinc nits d’hotel, per tornar el dilluns 13 de gener, a un preu de 600 € per als socis.

FC Barcelona Desplaçaments està estudiant la possibilitat d’oferir diferents activitats opcionals per efectuar els dies 10 i 11, en què no hi haurà activitat futbolística, com la de fer una visita turística per Jiddah i els seus voltants o activitats lúdiques al desert o a les aigües del mar Roig.

Per veure el programa complert i accedir a la compra del viatge, pot dirigir-se al següent enllaç de FC Barcelona Desplaçaments: 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut