Presentada la Barça Academy Cup Les Amèriques més gran de la història amb 600 esportistes

Presentada la Barça Academy Cup Les Amèriques més gran de la història amb 600 esportistes

Més de 600 jugadors de 9 països diferents i de 16 Barça Academy i Camps es reuniran del 12 al 15 de desembre a Cap Cana. El torneig, patrocinat per ScotiaBank, comptarà amb competició en 6 categories

La República Dominicana torna a convertir-se en l'epicentre de la família Barça Academy de la regió d'Amèrica amb la disputa de la quarta edició de la Barça Academy Cup Les Amèriques, que reunirà en els camps de pol dels Estables de Cap Canuda a més de 600 nens i nenes de 7 a 18 anys. Aquesta edició, que se celebrarà del 12 al 15 de desembre, batrà el rècord de participació de països, amb la presència de jugadors de 9 nacionalitats diferents, i tornarà a comptar amb dos equips arribats des de la Barça Escola Barcelona, que, com cada any, entra en les travesses per a emportar-se la victòria en les seves categories.

Per segon any consecutiu, la competició comptarà amb el suport de Scotiabank, principal sponsor del torneig, que a més es tracta del patrocinador de la Barça Academy República Dominicana. L'experiència per als joves esportistes es completarà amb diverses propostes lúdiques i esportives impulsades des de l'entitat financera que propiciaran que l'estada de tots ells en Dominicana sigui inoblidable.

Les delegacions d'aquesta quarta edició de la Barça Academy Cup Les Amèriques representaran un rècord de països, ja que per primera vegada s'arriba a la xifra de 9 nacionalitats diferents, comptant amb la participació d'equips arribats des del Canadà, els Estats Units (Sant Diego, Chicago, Columbus, Charlotte, Austin i  la Barça Academy PRO Nova York), Costa Rica, Mèxic (Pobla), Colòmbia (Bogotà, Cali, Medellín), el Brasil (Sao Paulo), el Perú (Lima), República Dominicana i Barcelona.

També serà de rècord la participació en nombre d'equips, que passarà dels 54 de la temporada passada als 58 que lluitaran pels sis títols en joc. En les competicions de futbol 7 es veuran les cares els equips de les categories d'Iniciació (nascuts en 2013-2012); Formació (2011-2010); Precompetición (2009-2008); Competició (2007-2006); i ja en futbol 11 els conjunts Cadet (2005-2004); i Juvenil (2003-2002-2001), on a més jugaran els equips locals del Punta Canuda FC i el Cibao FC.

La roda de premsa de presentació de l'esdeveniment, celebrada en les instal·lacions del Hard Rock Cafè Santo Domingo, ha comptat amb la presència entre altres de Janet Rivera, Sòcia Directora Barça Academy a República Dominicana, i d'Iñaki Andreu, director d'Operacions i Desenvolupament de Barça Academy, qui ha destacat “que el torneig suposa una gran experiència per a més de 600 esportistes de la regió més important i estratègica del projecte, que suma 27 de les 54 escoles que hi ha en el món actualment”.

Per part seva, Danilo de la Pava, responsable de patrocini internacional de ScotiaBank, ha manifestat l'afecte especial que té cap a aquesta Barça Academy Cup Les Amèriques, ja que  “per a la nostra entitat suposa una ampliació de la nostra involucració de patrocini amb l'FC Barcelona a través d'aquesta trobada futbolística entre les escoles que el club té per tot el continent americà, i així podem posar el nostre granet de sorra perquè els joves esportistes puguin entrar a tenir contacte amb la filosofia i l'estil de joc del FC Barcelona”.

L'evolució del torneig es podrà seguir a través de les xarxes socials de la Barça Academy en Facebook www.facebook.com/barcaacademy, Twitter www.twitter.com/barcaacademy i Instagram www.instagram.com/barcaacademy. Per a sumar-se a la conversa, les publicacions aniran acompanyades de l'etiqueta oficial #BarcaAcademyAmericas.

També es podrà fer el seguiment partit a partit a través de l'APP oficial de la competició, disponible en Android i IOS posant en el cercador “FC Barcelona Events”.

També han pres part en la roda de premsa de presentació Miguel Huller, responsable de Banca Personal i Petita empresa de Scotiabank; Xavier Mondelo, Head de Barça Academy Amèrica i Daniel Meca, director de Projecte Local de la Barça Academy República Dominicana.

La quarta edició de la Barça Academy Cup Les Amèriques celebrarà la seva cerimònia d'inauguració dijous que ve 12 de desembre a les 8:30AM en els camps de polo dels Estables de Cap Cana i a partir de les 10AM començaran a disputar-se els primers partits. Les finals estan previstes per al diumenge 15 de desembre a partir de les 12 del migdia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut