La convocatòria per visitar Milà

La convocatòria per visitar Milà

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per afrontar l’últim partit de la fase de grups de la UEFA Champions League (21 hores)

S’acaba la primera fase de la Lliga de Campions amb la feina feta. Els d’Ernesto Valverde ja es van classificar com a primers de grup matemàticament, després de guanyar el Borussia Dortmund al Camp Nou (3-1). Però, abans dels vuitens, al Barça li queda un partit contra l’Inter d’Antonio Conte, que sí que es juga la classificació. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores a l’estadi de San Siro, Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 20 convocats. 

Els convocats són Ter Stegen, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Aleñá, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo i Morer. Queden fora de la convocatòria per lesió N. Semedo, Arthur, O. Dembélé i Jordi Alba, mentre que Piqué, Messi i S. Roberto són baixa per decisió tècnica.

Última sessió a Barcelona

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Inter de Milà. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on també s’han exercitat Iñaki Peña, Morer, R. Araujo, Collado, Riqui Puig, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B. Ara l'equip blaugrana viatjarà ja cap a Milà, on aquesta tarda Junior Firpo i Ernesto Valverde compareixeran en roda de premsa en la prèvia de l'últim partit de la fase de grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut