FC Barcelona - BM Benidorm: Un fins aviat amb victòria (42-25)

Els blaugranes s’imposen amb claredat en un partit en el qual han destacat Víctor Tomàs, Dika Mem i Pérez de Vargas sota els pals

El FC Barcelona tanca l’any al Palau Blaugrana amb una exhibició després d’imposar-se al Benidorm per 42-25. Els blaugranes han estat letals a les dues àrees amb uns incommensurables Dika Mem i Víctor Tomàs en atac i un fantàstic Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals.

Com és habitual el conjunt de Xavi Pascual ha sortit a la pista del Palau amb intensitat i a marcar el camí de la victòria des de l’inici. El Benidorm ha pogut aguantar l’envestida culer els primers 10 minuts, Sobretot, a través de Pabán i Lewis, que han sostingut l’anotació rival (7-4, min 10).

mini_2019-12-06_FCBhandbolvsBENIDORM_38

Però un cop arribats a l’equador del primer temps, els blaugranes han començat a obrir escletxa en el marcador gràcies als gols de Dika Mem, Víctor Tomàs i els joves del filial Diocou i Pau Oliveras. Cal destacar, també, l’exhibició de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals amb les seves intervencions - 21 aturades en tot el partit. Un Pérez de Vargas que també s’ha vestit d’assistent en una gran passada de camp a camp per a Mamadou que ha significat el 15-7 en el marcador (min 20).

Recital de Pérez de Vargas

El Benidorm ha millorat al segon temps i s’ha apropat tímidament a l’electrònic. Però els blaugranes no s’han deixat sorprendre i, a través del capità blaugrana i un altre cop Dika Mem, han anat augmentant la distància en el marcador (35-21, min 50). L’equip blaugrana ha estat letal a les dues àrees i ha donat un recital en defensa, però també en atac, construint i finalitzant grans contraatacs amb vaselines per a l’hemeroteca.

mini_2019-12-06_FCBhandbolvsBENIDORM_03

Els blaugranes mantenen una gran dinàmica de joc i resultats i han sumat la 21a victòria consecutiva entre totes les competicions aquesta temporada (42-25). D’aquesta manera, els de Xavi Pascual tanquen l’any 2019 al Palau Blaugrana amb un gran triomf. Els blaugranes visitaran la pròxima setmana l’Ángel Ximenez - Avia PG i afrontaran la Copa Asobal per intentar tancar l’any amb un nou títol a la butxaca.

La fitxa del partit:

FC Barcelona 42,

BM Benidorm 25,

FC Barcelona: Pérez de Vargas (-), Víctor Tomàs (7), Sorhaindo (1), N’Guessan (2), Dika Mem (5), Àlex Pascual(4) i Pálmarsson (-) - set inicial -  Mamadou Limane Dicou (3), Raul Entrerríos (3), Lasse Anderson (4), Abel Serdio (2), Thiagus Petrus (-), Donelec (4), Kevin Moller (-), Ludovic Fabregas (4) i Pau Oliveras (3)

BM Benidorm: Roberto Rodríguez (1), Álvaro Ignacio Cabanas (2), Ángel Jesús Rivero (-), Jose Oliver (3), Jame Lewis (3), Jules Jose (3) i Josep Folques (-) - set inicial - Pablo Ariel Simonet (2), Borja Méndez (2), Juan Pedro Conca (-), Mario Dorado (2), Carlos Grau (1), Adrian Nolasco (-), Diego Rueda (1), Luis Manuel Lorasque (2) i Jorge Luis Pabán (3).

Parcials: 4-2, 7-4, 10-5, 14-7, 18-8, 23-11 (descans), 25-13, 28-18, 30-20, 35-21, 39-22, 42-25

Àrbitres: Ignacio Pascual i Carlos Luque