Khimki – FC Barcelona: A cent a Rússia! (94-102)

Khimki – FC Barcelona: A cent a Rússia! (94-102)

El conjunt de Pesic suma la seva novena victòria a l’Eurolliga en un duel dominat de principi a fi

El FC Barcelona torna de Rússia amb un triomf de prestigi. S’ha imposat per 94-102 a la pista del Khimki Moscou una setmana després de patir a casa, contra el CSKA, la desfeta més dolorosa d’aquesta Eurolliga. L’equip culer s’ha refet d’aquella ensopegada amb una victòria inqüestionable, en un duel dominat de principi a fi i que ha tingut a Nikola Mirotic com a gran protagonista, amb 28 punts, 9 rebots i 30 de valoració.

Ràpid avantatge culer

El duel ha començat molt de cara per al Barça. Ràpidament els homes de Svetislav Pesic han assolit un avantatge de +11 punts en el marcador. Defensaven bé els culers, que han encaixat només cinc punts en els primers cinc minuts de partit. I en atac entrava tot.

Inici de somni per a un Barça coral, en què sumaven un omnipresent Mirotic, un enratxat Kuric, un letal Delaney i també Hanga, que amb una recuperació i esmaixada posava el Barça amb 19 punts d’avantatge en el marcador (32-51). A la mitja part s’arribaria amb +13 al marcador, havent anotat 61 punts i amb la sensació d’haver estat superior a Rússia.

Muntanya russa

Però al bàsquet mai pots dir blat si no és al sac i ben lligat. Només arrencar el tercer quart els locals s’han posat només 9 punts per darrere, moment en què el FC Barcelona ha tornat a prémer el botó de l’accelerador. En un tres i no res, els blaugrana tornaven a manar amb 18 punts d’avantatge. S’exhibia Mirotic: de tres, de dos, rebotejant i assistint. Imparable el 33, MVP del partit.

Quan el duel semblava liquidat, el Khimki ha demostrat per què és un dels grans a Europa. Els russos s’han posat a només tres punts del Barça a 60 segons del final i han obligat els culers a guanyar el partit una vegada més. Una jugada de llibre de Mirotic i un triple de Delaney han acabat amb l’esperança local. El Barça passava dels 100 punts a Rússia i ha assolit, d’aquesta manera, la seva novena victòria europea.

FITXA DEL PARTIT

Kmimki Moscou, 94
FC Barcelona, 102

Khimki Moscou: Shved (23), Booker (14), Zaytsev, Jerebko (6), Monia (3) -cinc inicial-, Kramer, Karasev (14), Gill (7), Jovic (11), Bertans i Evans (16)

FC Barcelona: Hanga (10), Higgins (10), Smits (6), Mirotic (28), Davies (6) -cinc inicial-, Delaney (17), Oriola, Tomic (15) i Kuric (10)

Parcials: 22-31, 26-30, 22-23, 24-18

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut