El FC Barcelona, protagonista de la Gala de les Estrelles del Futbol Català

El FC Barcelona, protagonista de la Gala de les Estrelles del Futbol Català

Gerard Piqué i Aitana Bonmatí han recollit el premi a millors jugadors catalans de la temporada 2018/19. Riqui Puig, Alexia Putelles i Dídac Plana també han rebut els seus guardons

El FC Barcelona ha estat el gran protagonista de la Gala de les Estrelles del Futbol Català 2019, celebrada aquest dimarts a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’acte, que reconeix els millors jugadors i jugadores catalans de la temporada, ha comptat amb una àmplia delegació del Club, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i que ha comptat també amb els membres de la Junta Directiva Josep Ramon Vidal-Abarca, Maria Teixidor i Xavier Vilajoana, a més del CEO del Club Òscar Grau.

Perquè, tot i que el passat mes d’octubre es van fer públics els guanyadors, ha estat aquest dimarts quan Gerard Piqué i Aitana Bonmatí han estat reconeguts com els millors jugadors catalans de la temporada passada. El central i la migcampista van ser peces clau en els seus respectius equips, en una temporada en què els d’Ernesto Valverde van endur-se la Lliga, i les de Lluís Cortés es van plantar a la final de la màxima competició continental per primera vegada en la seva història.

El reconeixement als futbolistes culers va reunir el consens dels membres dels jurats, ja que ambdós van rebre el suport del 67,44% dels vots.

Gerard Piqué, que tenia previst enviar un missatge d’agraïment a través d’un vídeo projectat a la sala però que finalment ha pogut assistir a l’acte, ha comentat que “estic molt content de tornar a guanyar aquest premi”. “Això no seria possible sense els meus companys i sense el club. Les ganes de donar-ho tot per la samarreta del Barça hi seran sempre”, ha afegit.

Piqué, millor jugador català de la temporada 2018/19

Per la seva part, Aitana Bonmatí, que ha guanyat el premi per primera vegada, s’ha mostrat satisfeta i orgullosa: “Va ser una temporada d’inflexió. Sempre costa fer-se un lloc, però em vaig poder consolidar. Estic molt contenta i agraïda per aquest premi”.

Aitana Bonmatí, recollint el premi

Més premis tenyits de blaugrana

El jurat va decidir que, per darrere d’Aitana Bonmatí, Alexia Putellas ocupés la segona plaça del podi de millors futbolistes catalanes. La dorsal ‘11’ blaugrana, però, ha pogut pujar a l’escenari aquesta nit per recollir el premi a màxima golejadora de la temporada anterior, després d’haver transformat 16 dianes.

Tot plegat sota l’atenta mirada de l’entrenador del Barça Femení, Lluis Cortés, que va quedar segon en la categoria ‘Millor entrenador de futbol’, per darrere de Pep Guardiola.

D’altra banda, el migcampista del Barça B Riqui Puig, també present a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha guanyat el guardó de ‘Jugador amb més Projecció’.

I, com ja és habitual en aquesta Gala de les Estrelles del Futbol Català, el futbol sala també ha tingut el seu espai. Un any més, el Barça ha estat protagonistes i, en aquesta edició, el porter Dídac Plana ha pujat a l’escenari per recollir el guardó a ‘Millor Jugador’ d’aquesta categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut