Gerard Piqué i Aitana Bonmatí, millors jugadors catalans de la temporada 2018/19

Gerard Piqué i Aitana Bonmatí, millors jugadors catalans de la temporada 2018/19

Riqui Puig ha estat triat com el ‘Jugador amb més Projecció’ del futbol català, mentre que Dídac Plana ha guanyat el premi al millor jugador de futbol sala

Gerard Piqué i Aitana Bonmatí han estat elegits com els millors jugadors catalans de la temporada 2018/19. Els membres del Jurat de la 8a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català s’han reunit aquest dimarts al migdia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona, per deliberar i triar els millors jugadors, entrenadors i àrbitres de futbol i futbol sala de Catalunya.

En aquest sentit, Gerard Piqué i Aitana Bonmatí, jugadors del primer equip masculí i femení, respectivament, han reunit el 67,44% dels vots. El central blaugrana ha superat Marc Roca (27,91% dels vots) i Marc Bartra (4,65%), mentre que la migcampista ha guanyat la seva companya d’equip Alexia Putellas (30,23%) i Berta Pujadas (2,33%).

No han estat els únics premiats en clau blaugrana. El jugador del Barça B Riqui Puig ha sumat el 46,51% dels vots i ha estat el guanyador en la categoria de ‘Jugador amb més Projecció’. Per la seva banda, el porter Dídac Plana s’ha endut el premi a ‘Millor Jugador’ de futbol sala, per davant del seu company blaugrana Adolfo Fernández (23,81%). Alexia Putellas es quedarà amb el guardó a màxima golejadora (16 dianes).

En aquesta mateixa categoria, en l’àmbit femení, Claudia Pina ha quedat segona amb el 33,33% dels vots, únicament superada per Laia Alexandri (57,14%). També ha quedat segon el tècnic del futbol sala blaugrana, Andreu Plaza (23,26%), superat per Clàudia Pons en la categoria de millor entrenador/a de futbol sala.

La cerimònia de premis, el dilluns 14

Cal recordar que la 8a edició de la Gala de les Estrelles se celebrarà el proper dilluns 14 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en un esdeveniment que arrencarà a les 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut