Tot a punt per a la gala d’entrega de la Pilota d’Or

Tot a punt per a la gala d’entrega de la Pilota d’Or

Leo Messi pot ser escollit millor jugador del món per sisena vegada

Aquest dilluns al Théâtre du Châtelet de París se celebrarà una nova edició de la gala d’entrega de la Pilota d’Or (Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat només a territori espanyol, 19.30 h). El gran protagonista de la nit pot ser Leo Messi, que està entre els 30 nominats i que pot rebre el seu sisè trofeu que l’acredita com a millor jugador del món. Després d’aconseguir-ho per primera vegada, ja fa deu anys, l’any 2009, l’argentí va revalidar el guardó l’any 2010, 2011, 2012 i 2015. 

A la llista dels 30 millors jugadors del món hi trobem tres blaugranes més: Ter Stegen, Griezmann i De Jong. A més a més, Lieke Martens, que no assistirà a la gala, es troba entre les 20 millors jugadores nominades a la Pilota d'Or Femenina. 

L'agenda del dia 

Messi, Ter Stegen, Griezmann i De Jong formen part de l'expedició blaugrana que partirà cap a París aquest migdia, després de l'entrenament dels de Valverde, i que comptarà amb presència institucional: el president Josep Maria Bartomeu, el directiu responsable del primer equip Javier Bordas, el CEO Òscar Grau, el secretari tècnic Èric Abidal i el director de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip Guillermo Amor, entre d'altres. A més, hi haurà la presència del Barça Legends Hristo Stoichkov, que va guanyar la Pilota d'Or el 1994. 

Està previst que tots aquests membres del FC Barcelona passin per la catifa vermella del Théâtre du Châtelet al voltant de les 19.20 hores. Abans que comenci la gala de la Pilota d'Or 2019 (20.30 h), els convidats gaudiran d'un cóctel per posteriorment ocupar els seus seients al teatre parisenc. Uns assistents que presenciaran l'entrega de premis de la revista France Football. En primer lloc, es donarà el trofeu Kopa al millor jugador sub21; en segon lloc, la Pilota d'Or femenina; en tercer lloc, el trofeu Yashin; i en quart i últim lloc la Pilota d'Or masculina, que desembocarà al final de la gala (21.50 h). 

Menció especial per a Lieke Martens i Ter Stegen

Pel que fa a la Pilota d’Or en la categoria femenina, trobem la blaugrana Lieke Martens entre les 20 millors jugadores, segons el jurat de la prestigiosa revista France Football, L’holandesa ja sap el que és aixecar una distinció individual d’aquest calibre: l’any 2017 va ser guardonada amb el premi The Best de la FIFA i amb el de Millor Jugadora d’Europa per la UEFA. Per altra banda, Ter Stegen està nominat entre els deu millors porters del món en el trofeu Yashin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut