El sorteig de l'Eurocopa 2020 en clau blaugrana

El sorteig de l'Eurocopa 2020 en clau blaugrana

L' Alemanya de Ter Stegen s'enfrontarà a la Portugal de Semedo i a una França molt blaugrana

El sorteig de fase de grups de l'Eurocopa 2020 ens ha ofert un triple enfrontament entre jugadors del Barça. Tot i que hi ha més blaugranes seleccionables, com és el cas de Dembélé, si tenim en compte els jugadors que han participat en la fase prèvia, el grup F de l'Eurocopa estarà format per tres seleccions amb representants blaugrana. Són l'Alemanya de Ter Stegen, la França de Lenglet, Griezmann Umtiti i la Portugal de Semedo. La selecció que completarà aquest grup de la mort serà la vencedora de l'eliminatòria de repesca entre IslàndiaRomaniaBulgària Hongria.

En el grup C hi haurà la selecció holandesa de Frenkie de Jong, que ha quedat emparellada amb UcraïnaÀustria i la vencedora de l'eliminatòria de repesca entre GeòrgiaBielorússiaMacedòniaKosovo.

Pel que fa a la Croàcia de Rakitic, es veurà les cares amb Anglaterra, la República Txeca i la vencedora dels partits de repesca entre EscòciaIsraelNoruega Sèrbia.

Finalment, la selecció espanyola de SergioJordi Alba Sergi Roberto ha quedat emparellada al grup E amb SuèciaPolònia i la guanyadora de la repesca entre Bòsnia i HercegovinaIrlanda del NordEslovàquia Irlanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut