Lasse Andersson jugarà al Füchse Berlin

Lasse Andersson jugarà al Füchse Berlin

El lateral danès, que acaba contracte al final d’aquesta temporada amb el Barça, continuarà la seva carrera esportiva al conjunt Alemany a partir del 2020

Lasse Andersson jugarà a partir de la temporada 2020/21 al Füchse Berlín alemany. L’actual jugador del Barça, de 25 anys, acaba contracte al final d’aquesta temporada amb el Club i continuarà la seva carrera a la Bundesliga. Andersson va arribar a Barcelona l’estiu del 2016, i haurà defensat la samarreta blaugrana durant quatre temporades.

El lateral danès va signar molt jove pel Barça, i després d’un bon inici de temporada el curs 2016/17, en el mes de març va patir una greu lesió al genoll esquerre que l’hauria d’haver mantingut uns mesos fora de les pistes. Quan enllestia la recuperació, però, va recaure i va haver de tornar a ser intervingut. La lesió es va allargar finalment 13 mesos, i al mes d’abril del 2018 va reaparèixer sobre les pistes a la pista del Zamora.

Andersson acumula fins al moment 20 títols amb la samarreta i encara podria ampliar el seu palmarès culer abans de marxar, ja que encara estan per decidir la Copa Asobal, la Lliga Asobal, la Lliga de Campions i la Copa del Rei. En l'actual temporada, el danès ha disputat un total de 25 partits i ha marcat 51 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut