El Barça es fa fort des de la línia de tres i supera l'Hospitalet

Els blaugranes han estat impecables des de més enllà de la línia de tres punts en els moments importants, en un partit que s'ha decidit a la pròrroga

El filial blaugrana de bàsquet ha necessitat cinc minuts extra per superar l'Hospitalet en un partit en què els de Diego Ocampo han dominat durant trenta-cinc minuts.

Els culers han començat bé un duel en què hi ha hagut moltes imprecisions i errors de mans. Tot i així, tres bones accions en el tram final del primer període -una d'aquestes protagonitzada per Lluís Costa, que tornava a vestir de blaugrana- han posat els sis d'avantatge per als de casa (17-11).

No han canviat gaire les coses en el segon quart. La dinàmica de l'enfrontament es mantenia estable: bastantes imprecisions en tots dos conjunts i sempre mirant de buscar transicions ràpides en atac que permetessin una bona circulació de la pilota.

Els d'Hospitalet s'han trobat millor en els primers minuts del segon quart i han pogut donar la volta al marcador amb un parcial de 0-8 que ha situat el 17-18 a l'electrònic. El Barça ha reaccionat mitjançant Leandro Bolmaro, que ha retornat el parcial de 8-0, per tornar a deixar els sis punts d'avantatge (28-22).

A la mitja part, els de Diego Ocampo guanyaven per 37-33.

Sense por des de la línia de tres

Després del pas pels vestidors, els d'Hospitalet han pogut retallar la diferència per deixar el 51-49 a falta de 10 minuts de partit. Després d'una primera meitat en què el joc en la pintura ha estat el camí pel qual el Barça ha pogut sumar, en el tercer i quart període la línia de tres ha estat decisiva.

A falta de dos minuts i mig per al final i amb sis d'avantatge per als visitants, Bolmaro, Costa i Badio han anotat tres triples consecutius per situar el Barça tres punts per sobre, passant del 60-66 al 69-66. Una diferència que es veuria reduïda a zero a falta de quaranta segons, amb un triple de l'Hospitalet que acabaria portant el partit a la pròrroga.

En els cinc minuts extra els locals han sabut portar el partit al seu terreny. Dos triples han posat contra les cordes l'Hospitalet que, tot i haver lluitat fins al final, ha acabat caient per 81-77.