Empat del Borussia Dortmund abans de visitar el Camp Nou

El conjunt alemany ha sumat un punt a casa (3-3) davant el cuer de la competició domèstica, el Paderborn

Empat a 3 contra el Paderborn. El Borussia Dortmund, rival del Barça el dimecres en la jornada 5 de la Lliga de Campions, no ha pogut passar de l’empat aquest divendres a casa amb un dels conjunts de la part baixa de la Bundesliga, tot i igualar el 0-3 de la primera meitat.

El conjunt de Lucien Favre ha vist com el conjunt visitant feia bons els gols de Streli Mamba, en els minuts 5 i 37, i el de Gerrit Holtmann just abans del descans. Paco Alcácer ha hagut d’abandonar el terreny de joc abans del descans a causa d’unes molèsties. A la represa, Jadon Sancho ha retallat diferències situant l’1-3. El Borussia Dortmund ha tingut ocasions per ampliar el marcador i, en uns darrers minuts frenètics, els de Lucien Favre han acabat igualant el marcador amb les dianes d’Axel Witsel en el 84 i de Marco Reus en el temps afegit.

Pel que fa a la resta d'equips del grup, l'Inter ha guanyat amb autoritat el Torino (0-3) gràcies als gols de Lautaro Martínez, De Vrij i Lukaku, i es mantenen segons a la Serie A a només un punt de la Juventus. Quant a l'Slavia de Praga, ha empatat 0-0 davant el Sigma Olomouc, en un partit en el qual Masopust ha estat expulsat. Tot i així, els txecs es mantenen líders amb autoritat a la Lliga, amb 12 punts d'avantatge respecte al segon classificat.