Tercera Final Four consecutiva per al Barça

Tercera Final Four consecutiva per al Barça

El Club té el rècord d’haver arribat sempre a la fase final en les set participacions a la màxima competició europea

Andreu Plaza i els seus jugadors disputaran la Final Four de la Champions per tercera temporada consecutiva. Diuen que a la tercera va la vençuda, i després de caure en semifinals a Saragossa 2018 i a Almati 2019, el Barça tornarà a lluitar per conquistar un títol que se li resisteix des del 2014. En la Final Four el Barça es trobarà els següents rivals: ElPozo (Espanya); KPRF (Rússia); i Tyumen (Rúrssia). Les dates: del 23 al 26 d’abril del 2020, amb seu encara per determinar i pendents també del sorteig de semifinals.

Set de set

El Barça ha arribat a la Final Four en les seves set participacions a la màxima competició europea, sense excepció: Lleida 2012, Tbilissi 2013, Bakú 2014, Lisboa 2015, Saragossa 2018, Almati 2019 i la d'aquesta temporada. Els blaugranes tenen dues copes d’Europa a les seves vitrines, les aconseguides a Lleida (2012) i Bakú (2014). En la resta de participacions: un subcampionat a Lisboa (2015), i tres terceres posicions a Tbilissi (2013), Saragossa (2018) i Almati (2019)

Andreu Plaza: “A veure si a la tercera va la vençuda”

Andreu Plaza reconeix que el Barça de futbol sala té la Champions marcada en vermell entre els objectius d’aquesta temporada. “El format de la competició és molt exigent i estem molt contents, perquè té molt mèrit haver assolit la Final Four per tercer any seguit”, diu el tècnic. “A veure si a la tercera va la vençuda; de moment es demostra que el projecte segueix una evolució natural molt positiva i tenim la màxima il·lusió per conquistar el títol que ens falta i que més desitgem”, afirma Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut