Com li va al Barça després de l’aturada?

Com li va al Barça després de l’aturada?

L’equip no ha perdut encara cap partit després d’una aturada pels compromisos internacionals de les seleccions des que Valverde és entrenador

Des que Valverde va agafar les regnes de l’equip la temporada 2017/18 hi ha hagut un total de 10 aturades pels compromisos internacionals. I, de moment, el retorn a la competició sempre ha estat positiu. I és que l’equip blaugrana mai ha perdut un partit després d’una aturada, amb un total de 7 victòries i 3 empats.

Si ens fixem en les dues aturades internacionals d’aquest curs, els resultats han estat totalment favorables als culers amb dues grans victòries. A l’aturada del setembre, els de Valverde van vèncer amb autoritat el València per 5-2, amb gols d’Ansu Fati, F. De Jong, Piqué i un doblet de Luis Suárez. Pel que fa a l’aturada de l’octubre, de nou un triomf contundent: 0-3 a Ipurua davant l’Eibar amb gols de Griezmann, Messi i Luis Suárez.

Així doncs, aquest dissabte el conjunt barcelonista visita Butarque després de la darrera aturada per seleccions de l’any i intentarà aconseguir els tres punts davant d’un sempre complicat Leganés, ara dirigit per Javier Aguirre.

Curiosament, no serà el primer cop que el Barça de Valverde visita l’estadi madrileny després d’una aturada. Va ser al primer curs del tècnic (el 2017-18) i curiosament també va ser en l’aturada del mes de novembre. En aquella ocasió, els culers van vèncer amb claredat el Leganés per 0-3, gràcies a un doblet de Luis Suárez i un gol de Paulinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut