Un duel entre dos amics

Un duel entre dos amics

L’Argentina de Messi i l’Uruguai de Suárez s’enfronten aquest dilluns en un partit amistós a Tel-Aviv

Leo Messi i Luis Suárez es veuran les cares en un partit amistós que enfrontarà la selecció argentina amb la d’Uruguai a Tel-Aviv aquest dilluns (20:15 hores, hora local). Dos amics i companys al FC Barcelona, cara a cara en un gran clàssic de Sud-amèrica. 

El duel arriba en la segona jornada d'aquesta última aturada de seleccions de l'any, després que ja s'hagin disputat els primers partits. L’albiceleste, va vèncer en el primer partit amistós que ha disputat en aquesta aturada de seleccions. El ‘10’ del Barça va liderar la victòria per 1-0 contra el Brasil, sent l’autor de l’únic gol en el seu retorn amb la selecció tres mesos després. Pel que fa a l’Uruguai, van sumar una victòria contra Hongria per 1-2. Luis Suárez va jugar els primers 45 minuts i va assistir Brian Rodríguez en el segon gol de la selecció charrúa.

Messi i Suárez, cara a cara

Però... com els hi ha anat als dos davanters culers quan s'han enfrontat entre ells? Doncs Messi i Suárez s'han vist les cares amb les seves respectives seleccions un total de sis vegades, amb quatre victòries per Argentina i dos empats. Així doncs, Suárez mai ha estat capaç de guanyar a Messi amb la selecció... en 90 minuts. I és que d'aquests sis partits, cinc van ser a les eliminatòries classificatòries, però un va ser a la Copa Amèrica. I precisament aquest, tot i acabar amb empat (1-1), l'Uruguai va eliminar a l'Argentina per penals als quarts de final del 2011. 

Quant a gols, en aquests sis enfrontaments directes Leo Messi ha anotat un total de quatre dianes (totes elles a les eliminatòries) mentre que Suárez no n'ha marcat cap. Els quatre gols de Messi coincideixen amb les victòries d'Argentina, i és que sempre que el '10' ha marcat, l'albiceleste ha superat a l'Uruguai. Així doncs, aquest serà el primer cop que tots dos es veuran les cares en un partit de caràcter amistós.

Un partit històric

Si ens fixem en tots els precedents històrics entre l'Argentina i l'Uruguai, els dos països sud-americans s'han vist les cares 191 vegades, amb 86 victòries pels argentins, 58 pels uruguaians i un total de 47 empats. Pel que fa als gols: 306 Argentina i 231 Uruguai. Un clàssic dels partits de seleccions que aquest dilluns viurà un nou capítol a Tel-Aviv. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut