Viveros Herol BM Nava - Barça: Estrenen una nova victòria (24-39)

Els culers aconsegueixen el primer triomf davant el conjunt segovià i es mantenen invictes al capdamunt de la Lliga Asobal

No per costum deixa de ser especial. En la jornada 10 de la Lliga Asobal, el Barça ha estrenat victòria davant el Viveros Herol BM Nava (24-39). Un rival fins a la data inèdit, però que ja ha sofert la voracitat d’un equip imbatut en la competició lliguera. N’Guessan, amb 10 gols, ha estat el jugador més endollat d’un matx de superioritat culer en atac i en defensa.

Entrerríos arriba i supera els 1.500 gols

N’Guessan i Entrerríos, en atac, i Moller, en defensa, han tingut les llums de la primera part. El lateral esquerre francès ha sostingut una vehement efectivitat: vuit gols han portat la seva firma en la primera part. Però si s’ha de destacar les xifres anotadores, cal un esment per a Raúl Entrerríos. Contra el Balonmano Nava, l’incansable lateral blaugrana ha sumat, i posteriorment superat, la seva diana 1.500 a la Lliga Asobal.

Una incombustibilitat que també s’ha reflectit en la resta d’equip. Perquè els blaugrana han mostrat energia i velocitat al llarg de tot el matx. Un ritme frenètic que ha servit per apoderar-se progressivament del joc i de l’electrònic; 15-24 a la finalització dels primers 30 minuts. No ha importat que dos dies enrere s’haguessin endut un treballat triomf a la pista de l’Alborg.

Certifiquen el triomf

La tendència del següent període no ha virat. El Barça ha trenat jugada rere jugada per elevar el número del marcador. La coralitat anotadora s’ha imposat a una defensa visitant, que fins el dia d’avui era la quarta menys golejada de la Lliga Asobal. I és que la festivitat ha arribat de tots els racons de la pista i tant en atac estàtic com en contraatac.

A l’altre costat, la xarxa s’ha mantingut quasi impassible davant els atacs de set contra sis. La defensa del Barça ha estat una muralla, que quan ha tingut alguna escletxa, Pérez de Vargas, porter al llarg de la segona part, s’ha encarregat de tapar. En conseqüència, els segovians solament han pogut celebrar set llançaments.

Així doncs, els de Xavi Pascual, que mai abaixen el ritme, han eixamplat l’avantatge i han materialitzat un nou triomf, el desè d'aquesta Asobal. I, finalment, l’estoïcisme, a causa de la superioritat culer, també s’ha imposat al pavelló Guerrer@s Naveros. Una pista que fins al partit d’aquesta jornada 10 no havia rebut la vista del primer equip barcelonista ni havia sofert la voracitat culer.

Ara, els líders invictes de la Lliga Asobal, defensaran, al Palau Blaugrana, la primera posició a la Champions davant l’Aalborg (dissabte 16 de novembre - 20.00 hores).

FITXA DEL PARTIT

Viveros Herol BM Nava, 24
Barça, 39

Viveros Herol BM Nava: Lamariano (-), Casado (3), Ajo Villarraso (3), Rosales (1), Bernabeu (1), Villagrán (1) i Vírseda (1) -set inicial- Ernesto Sánchez (-), Baptista (1), D’Antino (5), Seabra (-), Pérez Arce (3), Ajo Martín (1), Alonso (-), Llopis (3) i Kisselev (2)
Barça: Möller (-), Entrerríos (5), Serdio (1), N’Guessan (10), Aleix Gómez (3), Petrus (-), Alex Pascual (2) -set inicial- Pérez de Vargas (1), Pálmarsson (1), Sorhaindo (2), Dolenec (5), Fabregas (2), Victor Tomás (2), Andersson (3) i Ariño (2)

Parcials: 1-3; 5-6; 8-10; 9-16; 11-20; 15-24 // 16-26; 16-29; 18-33; 19-37; 22-39; 24-39

Àrbitres: Antonio Merino i Francisco Javier Moyano