Viveros Herol BM Nava – Barça: Desplaçament inèdit sense descans

Viveros Herol BM Nava – Barça: Desplaçament inèdit sense descans

(19:30 hores, GOL) Els blaugranes, 48 hores després de guanyar a Aalborg, afronten un partit de Lliga Asobal a la pista d’un recent ascendit que ha començat la temporada amb força

El Barça afronta aquest dimarts un desplaçament més de Lliga Asobal. Només 48 hores després de la victòria europea a Aalborg (30-34), el conjunt de Xavi Pascual visita la pista del Viveros Herol BM Nava (19:30 hores, GOL), un equip recent ascendit a la màxima categoria que ha començat la temporada amb molta força. Actualment és setè a la classificació amb vuit punts, i en l’última jornada va estar a punt de puntuar en la sempre complicada pista de l’Ademar de Lleó.

El partit arriba sense cap marge de preparació per a un Barça que és líder en solitari i que segueix comptant els seus partits de Lliga per victòries (18 punts). Els culers, però, arriben amb la moral molt alta després del triomf a Dinamarca del passat diumenge.

El duel a Nava de la Asunción és inèdit fins al moment, ja que el conjunt castellà s’estrena a la Lliga Asobal. Fins al moment tots els enfrontaments havien estat amb el filial blaugrana a la Divisió d’Honor Plata. El Viveros Herol BM Nava representa a un poble de menys de 3.000 habitants que pertany a la província de Segovia i que ha assolit l’elit de l’handbol espanyol gràcies al seu ascens de la temporada passada.

El Barça, que va tornar de Dinamarca el diumenge de matinada, ha viatjat cap a Segovia aquest dilluns després de fer un entrenament suau a la Ciutat Espotiva Joan Gamper. I ho ha fet amb els 16 jugadors que van disputar l’últim partit. Xavi Pascual manté la baixa de Dika Mem, que arrossega molèsties a l’espatlla esquerra. Al final de la sessió Víctor Tomàs ha atès a Barça TV per parlar sobre la visita a Nava. El capità va ser el gran protagonista de la victòria a Aalborg, ja que va superar la barrera dels 700 gols a la Lliga de Campions.

Les declaracions del capità Víctor Tomàs abans de viatjar a Segovia:

“És un equip que ve de la Divisió d’Honor Plata, però està fent grans resultats i la porteria, amb Yeray, està aturant molt. Tenen molts jugadors amb experiència a l’Asobal, com el Rodrigo Pérez Arce al centre”.

“Tenen moltes ganes i molta il·lusió i el rendiment està sent alt. Anem amb les orelles amunt perquè haurem d’estar bé en el partit”.

“Crec que el més destacat és la porteria. Ve de fer un gran partit a Lleó, i hem d’anar amb compte amb el Yeray”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut