Onzè Barça - Atlètic de Madrid en Supercopa

Onzè Barça - Atlètic de Madrid en Supercopa

Blaugranes i 'rojiblancos' escriuran un altre precedent en aquesta competició de balanç culer

La semifinal de la Supercopa 2019/20 registrarà un nou Barça - Atlètic de Madrid. Un duel on preval la victòria blaugrana. Lliga, Copa, Champions, Supercopa, Copa de la Lliga i Copa Eva Duarte són les competicions oficials que han creuat el camí d'ambdós conjunts.

Cinc enfrontaments previs a doble partit

El nou format de la Supercopa 2019/20 presentarà l'onzè FC Barcelona - Atlètic de Madrid en aquest torneig. Fins al dia d'avui, la victòria blaugrana s'ha imposat fins en cinc partits de final a doble partit. I el confeti barcelonista s'ha vist fins a quatre vegades. La darrera la temporada 2013/14, quan el gol de Neymar al Vicente Calderón va portar la desena Supercopa a les vitrines del Club. A continuació, es detallen els Barça - Atlètic de Madrid que s'han originat en la Supercopa. 

Temporada Resultat Campió
1985/86 3-1 (Vicente Calderón) / 1-0 (Camp Nou) Atlètic de Madrid
1991/92 0-1 (Vicente Calderón) / 1-1 (Camp Nou) FC Barcelona 
1992/93 3-1 (Camp Nou) / 1-2 (Vicente Calderón) FC Barcelona
1996/97 5-2 (Estadi Olímpic de Montjuïc) / 3-2 (La Peineta) FC Barcelona
2013/14 1-1 (Vicente Calderón) / 0-0 (Camp Nou) FC Barcelona

 

Rivals recurrents en Lliga 

L'últim precedent entre FC Barcelona i Atlètic de Madrid es troba en la passada Lliga. Un partit que acabaria marcant el desenllaç d'aquesta competició. Aquella màgica nit, en menys de dos minuts, Luis Suárez i Leo Messi marcarien dos gols que van fer embogir el Camp Nou. Una nit per a recordar. 

Abans que ambdós elencs s'enfrontin en la Supercopa que es disputarà a Jiddah, a l'Aràbia Saudita, es trobaran en matx de Primera Divisió. Serà en la jornada 15 al Wanda Metropolitano (diumenge 1 de desembre) . Així doncs, en poc més d'un mes FC Barcelona i Atlètic de Madrid escriuran nous precedents. Un en Lliga i l'altre en Supercopa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut