Ebro - Barça B: Punt d'or 'in extremis' (1-1)

Ebro - Barça B: Punt d'or 'in extremis' (1-1)

Ronald Araujo iguala el gol d'Álvaro González en l'últim sospir per allargar la bona ratxa de l'equip

El Barça B ha empatat 1-1 contra l'Ebro en l'última jugada del partit. Els locals s'han avançat en el marcador amb un gol d'Álvaro Sanz, que ha caçat el refús d'Iñaki Peña d'un xut de falta directa. Ronald Araujo ha aconseguit situar l'empat a un al marcador amb gol a l'últim minut del temps afegit per allargar la bona ratxa de l'equip. Ja fa cinc partits consecutius que sumen: dues victòries i tres empats que els permeten apropar-se a les posicions de play-off d'ascens a la categoria de plata.

Els de Garcia Pimienta han començat dominant el ritme de joc i les ocasions de perill. Una bona prova d'això ha estat la rematada de cap de Ludovit Reis davant el porter que ha marxat fora al quart d'hora de partit. El filial blaugrana ha continuat buscant les pessigolles a la porteria de l'Ebro amb jugades col·lectives, com la que ha iniciat Riqui Puig i que ha finalitzat ell mateix d'una assistència de Guillem, però la pilota ha marxat alta. L'ocasió més clara del primer temps l'ha tingut Kike Saverio, que ha rebut una pilota enviada des de camp propi d'Araujo i l'11 blaugrana, aprofitant-se d'una errada defensiva, s'ha plantat sol davant el porter local. Loscos, però, ha aturat l'un contra un a l'equatorià i ha mantingut l'empat a zero durant el primer temps.

Es complica el partit a la represa

A la represa, l'Ebro ha obert la llauna a pilota aturada. Juampa Barros ha executat una falta des de la frontal de l'àrea, Iñaki Peña no ha pogut atrapar l'esfèrica i Álvaro González, en una acció afortunada, ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest gol, els locals han fet un plantejament més defensiu, fet que ha dificultat la creació de jugades de perill del filial blaugrana. El partit s'ha jugat al mig del camp amb moltes interrupcions i faltes.

Araujo marca en l'últim segon

Quan tot semblava indicar que els blaugranes marxarien amb les mans buides, ha aparegut Ronald Araujo per anotar en l'última jugada del partit. El central uruguaià ha pescat una pilota morta a l'interior de l'àrea petita i, des de terra, ha aconseguit situar el definitiu 1-1. D'aquesta manera, els de Garcia Pimienta sumen 20 punts que els permeten fregar les posicions de play-off d'ascens. El proper partit del filial blaugrana serà el diumenge 17 (18.00 hores) a l'Estadi Johan Cruyff, on rebran la visita del Cornellà.

Fitxa del partit

Ebro, 1

Barça B, 1

Ebro: Loscos, Barreda, Espín, Aguza, Fran García, Álvaro González, Jesús Rubio (Lolo Garrido, min 73), Juampa Barros, Tiago (Abel, min 15), Víctor Andrés i Liam Ayad.
Barça B: 
Iñaki Peña, Morer (Collado, min 73), Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Saverio (Abel Ruiz, min 68), Hiroki (Marqués, min 86), Sarsanedas, Araujo, Akieme i Reis.
Àrbitre: Recio Moreno ha amonestat els locals Juampa Barros, Barreda, Álvaro González, Loscos i als blaugranes Hiroki, Cuenca, Sarsanedas, Reis.
Gols: 1-0, Álvaro González (min 49); 1-1, Araujo (min 94).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut