14 golejadors blaugrana diferents

14 golejadors blaugrana diferents

Amb el gol de Sergio contra el Celta, el Barça és l’equip de la Lliga amb més futbolistes que han vist porteria fins ara en competicions oficials

El partit d’aquest dissabte contra el Celta ens deixa una nova a destacar. I és que amb el gol de Sergio Busquets, que suposava el 4-1, el nombre de golejadors del FC Barcelona aquesta temporada en competició oficial puja fins als 14. Una dada que situa els blaugranes líders, per davant de l'Espanyol amb 13, en aquest aspecte pel que fa als equips de la Lliga, tenint en compte també els gols de la Champions, encara que a la màxima competició europea han marcat Leo Messi i Suárez i els dos també ho han fet a la competició domèstica. Cal tenir en compte que el Barça va tancar la temporada passada amb 16 golejadors i el curs 2017/18 amb 18. 

36 gols entre totes les competicions

Sumant els gols dels 14 futbolistes, el Barça acumula 36 dianes entre totes les competicions. I és que els d’Ernesto Valverde han marcat 33 gols a la Lliga i tres a la Champions. Les dues competicions oficials que ha disputat fins ara el FC Barcelona.

Leo Messi, màxim golejador

Si ens fixem en els jugadors, Leo Messi lidera aquesta classificació amb nou dianes, seguit de Luis Suárez amb vuit i Griezmann amb quatre. Unes xifres que permeten a l’astre argentí situar-se entre els màxims realitzadors de la Lliga. I és que el 10 blaugrana suma ja vuit dianes, les mateixes que Gerard Moreno, i és a tan sols un gol de Karim Benzema (9). 

mini_2019-11-09_FCBvsCELTA_21
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut