Extraterrestre Messi

Extraterrestre Messi

El capità blaugrana exerceix de líder i polvoritza el Celta amb un hat-trick, dos gols dels quals de falta directa

Nova exhibició al jardí de Leo Messi. El Camp Nou ha tornat a viure una altra nit màgica del millor futbolista de tots els temps. Hi ha jugadors que han passat a la història per ser els millors golejadors. Altres per ser perfectes velocistes. Altres per ser desequilibrants. Altres per la seva lluita i potència física. Altres per ser magnífics executadors de falta. Però Messi ho és tot. Golejador, regatejador, velocitat, desequilibri, entrega i un magnífic calculador de la pilota aturada.

52 gols de falta directa

El crac argentí ha polvoritzat el Celta amb un hat-trick espectacular, dos gols dels quals han estat de falta directa. Dos llançaments bàrbars, amb molta intenció, calculats, teledirigits per dibuixar una paràbola imparable. És la paràbola del rei de el futbol. Un golàs d'esquadra i cartabó. Ho saben els porters. Estudien Messi. El veuen per la televisió. El viuen en directe. Però ningú aconsegueix aturar-lo. Amb aquest doblet de faltes el capità suma 52 gols de falta directa. I els que queden.

Rècord en les cinc grans Lligues europees

Les faltes directes de Leo Messi s'han convertit en un insomni per als rivals. I és que l'argentí ha aconseguit més gols de falta directa que qualsevol club al complet de les principals Lligues europees en les últimes vuit temporades. Des de la 2011/12 fins ara cap club ha pogut marcar més de 29 gols de falta directa. La Juventus amb 27, el Reial Madrid amb 23, la Roma i l'Olympique de Lió amb 21 i el PSG amb 20 són els equips que més se li acosten. Una dada només a l'altura del més gran de la història.

34 hat-tricks en la història de la Lliga

Amb el hat-trick davant el Celta, Messi iguala els 34 hat-tricks que havia aconseguit Cristiano Ronaldo a la Lliga. D'aquesta manera es converteix en el jugador amb més hat-tricks de la història de la Lliga, junt amb el davanter portuguès. A més, aquest ha estat el primer hat-trick d'aquesta temporada a la Lliga. I ha arribat després de 124 partits del campionat de Lliga. Evidentment, havia de ser el rei d'aquest esport el primer a fer-ho.

mini_2019-11-09 BARCELONA-CELTA 71

Nou gols en set partits

Li va costar arrancar a l'argentí aquesta temporada. Sobretot, per culpa de la lesió a principi de la pretemporada. Però després de l'aturada de seleccions d'octubre l'argentí ha engreixat la maquinària i aniquila qualsevol rival. Des de llavors el 10 ha jugat els set partits i ha marcat nou gols. El rei del futbol ha tornat més fort que mai. Un líder extraterrestre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut