Barça B - Andorra: El gol es resisteix (0-0)

Barça B - Andorra: El gol es resisteix (0-0)

El filial blaugrana suma un empat contra un rival directe per l'ascens

El Barça B suma un punt després d'empatar 0-0 contra l'Andorra. Tot i el bon joc de l'equip i les nombroses ocasions que han tingut els de Garcia Pimienta, el gol s'ha acabat resistint. Els blaugranes sumen quatre jornades consecutives sense perdre a la Lliga i encara no coneixen la derrota a l'Estadi Johan Cruyff (tres empats i tres derrotes). Amb tot, el Barça B tanca l'onzena jornada en sisena posició, amb 19 punts, a un de les places de play-off i a tres del líder: el Lleida.

L'Estadi Johan Cruyff ha estat l'escenari del duel entre dos dels equips més en forma de la Segona Divisió B i clars aspirants a aconseguir l'ascens a la categoria de plata. Un duel molt equilibrat entre el Barça B i l'Andorra amb un joc vistós dels dos conjunts. El filial blaugrana ha donat els primers avisos amb un xut de Reis que ha marxat fregant el travesser després d'una bona transició ofensiva. Akieme ha finalitzat una internada des de la banda esquerra amb un xut centrat, directe a les mans de Ratti. L'Andorra ha respost amb dues ocasions des de la frontal de MohaMusa Jr.

A la mitja hora de partit, l'àrbitre ha anul·lat un gol d'Araujo per fora de joc després que el central uruguaià rematés de cap una falta servida per Collado. La més clara del primer temps l'ha tingut Hiroki Abe. El japonès, que avui ha actuat de fals nou, ha caçat un refús a l'interior de l'àrea de la defensa visitant a xut de Collado. La pilota, però, l'ha salvat Ratti amb una mà salvadora, jugada que ha marcat el final dels primers 45 minuts.

Les oportunitats se succeeixen, però la pilota no entra

Després d'uns minuts de tempteig, el filial blaugrana ha mantingut el control de la possessió i ha continuat creant perill a la porteria rival. Saverio ha continuat provant sort amb xuts creuats arrencant des de la banda esquerra, Monchu, Hiroki i Collado també ho han intentat amb xuts des de la frontal, però la pilota es resistia a travessar la línia de gol. L'entrada de Guillem per la banda dreta i Abel Ruiz a la punta de l'atac han sacsejat l'equip. Ja en el temps afegit, el xut de Monchu des de la frontal ha marxat fregant el pal esquerre i el marcador no s'ha mogut des del resultat inicial. El pròxim partit del filial blaugrana serà el diumenge 10 (12 hores) contra l'Ebre, dotzè classificat.

Fitxa del partit

Barça B, 0

Andorra, 0

Barça B: Iñaki Peña, Morer, Mingueza (Cuenca, min 85), Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Saverio (Guillem, min 82), Hiroki (Abel Ruiz, min 76), Araujo, Akieme i Reis.
Andorra: Ratti, Adri, Martos, Moha (Pinga, min 52), Riverola (Cervós, min 88), Loureiro, Jilmar, Casadesús, Bover (Palanca, min 56), Musa Jr. i Feher.
Àrbitre: Velasco Arabaiza ha amonestat els blaugranes Mingueza, Monchu i Araujo i els visitants Jilmar i Vilanova.
Assistència: 3.088 espectadors a l'Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut