PRÈVIA | Llevant - Barça: El líder vol mantenir la ratxa

PRÈVIA | Llevant - Barça: El líder vol mantenir la ratxa

El conjunt culer visita el Ciutat de València en la 12a jornada del campionat de Lliga per buscar la vuitena victòria consecutiva

La Lliga no s'atura. Després de la jornada intersetmanal, on els blaugrana van vèncer amb autoritat el Valladolid al Camp Nou (5-1), ara és el torn de visitar el Ciutat de València. El FC Barcelona s'enfrontarà al Llevant aquest dissabte (16 hores) en el duel corresponent a la dotzena jornada del campionat de Lliga, i on els homes d'Ernesto Valverde buscaran aconseguir la vuitena victòria consecutiva i mantenir així la bona ratxa que acumula el conjunt barcelonista per continuar líder a la classificació. 

El rival

Entrenador: Paco López
Posició a la Lliga: 11è (14 punts)
Balanç: 4V-2E-5D
Màxim golejador: Roger Martí (3)
Exblaugranes a l'equip: Oier i Rochina

Els precedents més recents

Els culers arriben en un gran moment, acumulant set victòries consecutives (cinc a la Lliga i dues a la Champions), mentre que el Llevant ve de guanyar 1-2 a la Reial Societat a Anoeta. Pel que fa als precedents, el Barça ha guanyat en sis de les últimes nou visites al Ciutat de València a la Lliga, a més d'obtenir dos empats i una derrota. Pel que fa a l'última temporada, els de Valverde van vèncer amb un contundent 0-5 gràcies als gols de Suárez i Piqué i un hat-trick de Leo Messi.

Les curiositats del duel

 -El Llevant només ha guanyat dos dels seus 26 enfrontaments amb el Barça a la Lliga (2V, 4E i 20D), ambdues victòries assolides com a local (el 1964 i el 2018). 

-Messi ha fet 13 assistències davant el Llevant a la Lliga, més que qualsevol altre equip en la competició. A més, al Ciutat de València és l'únic estadi visitant on ha fet tres assistències en un mateix partit oficial amb el Barça, el gener del 2014 a la Copa del Rei.

-Luis Suárez ha marcat en cinc dels seus sis enfrontaments amb el Llevant a la Lliga (cinc gols) i en cadascuna de les seves tres visites al Ciutat de València (tres).

-Ernesto Valverde només ha perdut dos dels seus 17 partits com a entrenador davant el Llevant a la Lliga (10V, 5E, 2D).

Les convocatòries de Paco López i Valverde

Per a aquest partit, Paco López no podrà comptar amb els lesionats Oier, Rober Pier i Toño, i han quedat fora per decisió tècnica Sergio León, Óscar Duarte i Iván López. Així doncs, la llista és la següent: Aitor Fernández, Cárdenas, Vezo, Postigo, Erick Cabaco, Clerc, Jorge Miramón, Coke, Radoja, Bardhi, Rochina, Vukcevic, Melero, Campaña, Roger, Mayoral, Hernani i Morales.

Per part dels culers, Ernesto Valverde té lesionat Umtiti, mentre que O. Dembélé, M. Wague i Aleñá queden fora per decisió tècnica. Així doncs, la convocatòria de 19 jugadors per viatjar a València és la següent: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, C. Pérez i Ansu Fati.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut