Thiagus Petrus: “No hem de donar marge a que passi com l’any passat”

Thiagus Petrus: “No hem de donar marge a que passi com l’any passat”

48 hores després de la gran victòria a Flensburg, el Barça canvia el xip de la Champions pel de la Lliga per jugar a la pista del Logronyo La Rioja, on la temporada passada va cedir un empat

El Barça torna aquest divendres a la Lliga Asobal només 48 hores després de la gran victòria europea a la pista del Flensburg-Handewitt (27-34). Els homes de Xavi Pascual, que van demostrar que mantenen el nivell després de l’aturada internacional, han de canviar el xip de la Champions pel de la Lliga en temps rècord per intentar sumar la vuitena victòria en el campionat domèstic.

Els culers van viatjar directament d’Alemanya a Logronyo aquest dijous, i en arribar es van exercitar a l’escenari del partit. Al Palacio de los Deportes de La Rioja, el Barça va completar una sessió de reactivació i preparació dels darrers detalls abans d’enfrontar-se a l’equip de Miguel Ángel Velasco, que ocupa la cinquena posició de la taula amb 10 punts, a només tres de la segona posició, propietat del Bidasoa Irun. Així doncs, per al Logronyo La Rioja el partit és una oportunitat per mantenir-se a la zona alta de la classificació i seguir lluitant per entrar en places de Copa Asobal.

El partit, que es disputarà a les 19 hores i es podrà seguir en directe per GOL i l’App de LaLigaSportsTV, tindrà detalls especials. A més del ja repetit retorn de Thiagus Petrus a Logronyo, on va jugar durant tres temporades, a la porteria del conjunt local Jorge Pérez s’enfrontarà amb el seu exequip. L'aragonès es va formar a l’handbol formatiu del Barça, i fins la temporada passada defensava la porteria del filial, arribant a debutar amb el primer equip el 10 de maig d’aquest any a la pista del Teucro. Aquest estiu va canviar Barcelona per Logronyo, i per primera vegada s’enfrontarà amb alguns excompanys.

L’últim precedent del Barça a Logronyo és el millor avís possible per afrontar amb la màxima concentració el partit. I és que en el duel de la temporada passada, els blaugranes van acabar sumant un empat (28-28) després d’anar perdent per cinc gols al descans. Un resultat que fa estar en alerta els homes de Xavi Pascual de cara a l’objectiu de mantenir la imbatibilitat a la Lliga Asobal.

Les declaracions de Thiagus Petrus abans del partit a Logronyo:

“L’equip està bé, vam fer un partit molt bo a Flensburg. El viatge ha estat llarg, però tenim il·lusió de cara al partit a Logronyo”

“No tenim gaire temps, però el calendari és així. Quan estàs al Barça saps que has d’estar al 100% dues vegades per setmana”.

“L’any passat ens van treure un punt, i no podem deixar marge perquè això es repeteixi”.

“Esperem un Logronyo molt competitiu, que juga a casa i ho donarà tot. Lluitarà totes les pilotes, com ha fet els últims partits contra nosaltres. És un equip bastant jove que porta temps jugant junt i amb ganes de fer alguna cosa gran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut