SG Flensburg-Handewitt – Barça: Victòria d'un gran valor (27-34)

Els homes de Xavi Pascual s'emporten els dos punts en un dels desplaçaments més complicats i es mantenen líders del grup A de la Lliga de Campions

Gran victòria blaugrana a Alemanya per seguir liderant el grup A de la Lliga de Campions. El Barça ha superat amb claredat el Flensburg (27-34) en un partit molt complet dels de Xavi Pascual, que s'emporten així un triomf molt valuós del sempre complicat Flens Arena.

Gran inici blaugrana

El matx ha començat de manera favorable per als barcelonistes, que han pogut distanciar-se amb un gran parcial inicial (1-5) gràcies a tres gols de Dika Mem. Tot i així, el conjunt alemany ha reaccionat ràpidament amb un parcial de 4-1 per posar-se només 5-6.

L'estira-i-arronsa ha seguit vigent, amb el Flensburg aconseguint fins i tot empatar el matx, però un magnífic parcial de 0-5 dels barcelonistes ha permès donar aire als de Xavi Pascual amb el 9-14 al marcador. Finalment, els culers han marxat al descans amb un +6 d'avantatge (12-18) després d'una primera part molt sòlida de tot l'equip.

Sentència culer a la segona

Ja al segon període, els de Xavi Pascual no han afluixat el ritme, i no han donat opcions als locals. Una gran defensa, sumada a les grans aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, ha permès al Barça mantenir-se molt sòlid al darrere, mentre que en la faceta ofensiva, Palmarsson i Cindric han estat dels més inspirats en la segona meitat. Finalment, els culers han acabat enduent-se els dos punts amb un clar 27-34 al marcador, sense donar opcions als alemanys en cap moment. Així doncs, gran victòria en un dels desplaçaments més complicats de la fase de grups de la Lliga de Campions, on els culers vencen al campió alemany i es mantenen líders del grup A de la Lliga de Campions.

Flensburg, 27
Barça, 34

Flensburg: Buric (-), Golla (2), Jondal (4), Gottfridsson (4), Sogard (-), Johannessen (3), Lasse Svan (1) -set inicial-. Röd (1), Jurecki (5), Zachariassen (2), Heinl (-), Glandorf (1), Steinhauser (2), Jeppsson (1), Lier (1), Bergerud (-).
Barça: Gonzalo (-), Víctor Tomàs (4), Ariño (5), N’Guessan (-), Dika Mem (5), Cindric (4) i Fabregas (3) -set inicial-. Entrerríos (-), Sorhaindo (1), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (-), Dolenec (3), Palmarsson (5), Möller (-).
Parcials: 1-5 / 3-6 / 6-8 / 9-11 / 10-15 / 12-18 (descans) / 14-21 / 16-21 / 18-24 / 20-26 / 23-31 / 27-34 (final)
Àrbitres: Vaidas Mazeika i Mindaugas Gatelis
Assistència: 5.221 espectadors al Flens Arena