Novembre: 10 dates que cal recordar

Novembre: 10 dates que cal recordar

Sis partits del primer equip de futbol, dos de bàsquet, un d’handbol i tres del futbol sala, cites ineludibles aquest proper mes

El penúltim mes del 2019 arriba carregat d’emocions, amb un seguit de partits que més val no perdre’s. El primer equip masculí de futbol enfila la segona meitat de la primera volta de la Lliga i pot sentenciar el pas a vuitens de final de la Champions League. El Barça de bàsquet disputa dos enfrontaments continentals molt atractius, mentre que els equips d’handbol i futbol sala també se la juguen a Europa.

Dia 2. Llevant-Barça

Els d’Ernesto Valverde enceten el novembre amb l’objectiu d’allargar la ratxa de victòries consecutives fins a les vuit. D’aquesta manera, es quedarien a tan sols una del rècord absolut del Txingurri com a tècnic blaugrana. Per fer-ho, el Barça haurà de superar el Llevant al Ciutat de València en la dotzena jornada de Lliga.

Dia 5. Barça-Slavia de Praga

El primer equip masculí de futbol rebrà els txecs en la quarta jornada de la lligueta de la Champions League. En la que serà la primera visita oficial dels txecs al Camp Nou, els culers buscaran doblegar els blanc-i-vermells per reforçar el liderat i enfilar-se fins als 10 punts al grup F.

Dia 9. Barça-Celta

La Lliga tornarà al Camp Nou en la 13a jornada del campionat. El Barça rebrà el Celta i buscarà un nou triomf com a local per reafirmar les bones actuacions a casa aquesta temporada en competició domèstica: cinc victòries en cinc partits.

Dia 13. Cartagena-Barça

Un partit d’aquells que donen sentit al Més que un club. Els d’Ernesto Valverde viatjaran a Cartagena per disputar un matx amistós contra l’equip local. La recaptació per la venda d’entrades anirà destinada als damnificats per les riuades a aquella zona, que es van produir a mitjans de setembre i van afectar unes 30.000 persones.

Dia 14. Madrid-Barça de bàsquet

A mitjans d’octubre arribarà un dels moments àlgids del bàsquet continental. El conjunt de Pesic, que ha signat un inici de competició sensacional, visitarà el WeZink Center en la jornada 8 de la fase regular de l’Eurolliga. Serà el primer Reial Madrid – Barça des de la derrota culer a la Supercopa del mes de setembre.

Dia 16. Barça-Aalborg d’handbol

El Palau Blaugrana serà l’escenari de la setena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions d’handbol. El Barça de Xavi Pascual rebrà l’Aalborg pocs dies després d’haver-s’hi enfrontat en camp contrari. Juntament amb el Barça i el PSG, els danesos són un dels conjunts que han començat més forts la competició.

Dia 20. Barça-Sparta de Praga de futbol sala

A Minsk, el Barça de futbol sala disputarà el primer dels tres partits de la Fase Elite de la Champions League. Sobre terreny bielorús, els d’Andreu Plaza buscaran la classificació directa per a la Final Four també davant el Kherson (dia 21), i l’amfitrió, l’Stalitsa Minsk (dia 23).

Dia 23. Leganés-Barça

L’acció tornarà a la Lliga després de l’aturada de seleccions. L’estadi madrileny de Butarque serà l’escenari de l’enfrontament entre pepineros i culers de la jornada 14 de la competició domèstica. Després d’un mal inici de Lliga com a visitant, el Barça vol ratificar la millora lluny del Camp Nou.

Dia 27. Barça-Borussia Dortmund

Tres setmanes després, la pilota estelada tornarà a rodar sobre la gespa del Camp Nou. Els d’Ernesto Valverde rebran el sempre complicat conjunt alemany en la penúltima jornada de la fase de grups de la Champions League, l’últim partit de la lligueta com a locals.

Dia 29. Barça-CSKA de bàsquet

Per tancar un apassionant novembre, el vigent campió de l’Eurolliga, el CSKA de Moscou, arribarà al Palau Blaugrana en l’onzena jornada de la fase regular, justament el dia en què se celebra el 120è aniversari del Club. Els de Pesic s’enfrontaran a un altre dels equips que ha començat la competició continental en més bona forma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut