Andreu Plaza, distingit per l'FCF

Andreu Plaza, distingit per l'FCF

El tècnic rebrà el reconeixement del Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’Escola d’Entrenadors pels èxits de la temporada passada, en el marc del Dia de l’Entrenador que tindrà lloc el proper 15 de novembre

El tècnic Andreu Plaza rebrà un premi, per part de l'FCF de futbol, que distingirà els tècnics catalans que han guanyat títols la temporada passada en el Dia de l’Entrenador que se celebrarà el proper 15 de novembre. L’acte tindrà lloc al World Trade Center de Barcelona, a partir de les 16 h, i l’organitza, com cada any, el Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’Escola d’Entrenadors de l'FCF.

Campió de Lliga, Copa d'Espanya i Copa del Rei

Andreu Plaza serà premiat per haver assolit el triplet la temporada passada, en què va conquistar els títols de Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei, a més de la Supercopa que es va disputar el mes de setembre passat. En l’acte també es distingirà l’entrenador del Juvenil del Barça, Franc Artiga, com a campió de la Lliga Nacional Juvenil la temporada passada. La resta de premiats seran: Oriol Alsina (campió grup V de Tercera amb la UE Llagostera); Alberto Aybar Ceacero, Peque (campió Grup 1 de Primera Catalana amb la UE Vilassar); Gabriel Garcia, Gabri (campió del Grup 2 de Primera Catalana amb el FC Andorra); Jordi Gay (campió d'Espanya sub-20 del Femení Futbol Sala); Gerard Pusó (campió d'Espanya Infantil de futbol sala); i Jordi Barrero (campió d'Espanya Benjamí de futbol sala).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut