La sisena Bota d’Or de Messi ja és al Museu

La sisena Bota d’Or de Messi ja és al Museu

El premi atorgat al crack argentí pels seus 36 gols la temporada passada ja es pot visitar, just el dia després d’exhibir-se davant el Valladolid amb dos gols i dues assistències

Les botes de Messi es van exhibir davant el Valladolid aquest dimarts al Camp Nou en la golejada del Barça per 5-1. Sobretot, la bota esquerra amb la qual el crac argentí va fer dos gols, un d’ells espectacular de falta directa teledirigit a l’escaire, i dues assistències. Un dia després la bota que s'exhibeix al Museu és la d’Or pels seus 36 gols la temporada passada.

Ningú n’ha guanyat més que ell i l’argentí que ja era l’únic jugador de la història en aconseguir cinc Botes d’Or va distanciar-se encara més guanyant-ne la sisena. La Bota d’Or recollida el passat 16 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ja es pot visitar al Museu, al costat de les altres cinc (2009/10 - 34 gols; 2011/12 -50 gols; 2012/13 – 46 gols ; 2016/17 – 37 gols  i 2017/18 – 34 gols).

I és que el crac argentí no només va guanyar la Bota d’Or el curs passat, sinó que també va tornar a superar la barrera dels 50 gols en totes les competicions per sisena vegada a la seva carrera. L’argentí en va realitzar 51 en 50 partits. Una dada només a l’alçada dels escollits.

Enguany, tot i un inici complicat per la lesió el cert és que l’argentí ja comença a agafar el seu to habitual. De moment, ja porta 4 gols en 5 partits a la Lliga. I davant el Valladolid va realitzar un autèntic recital: passades de somni, túnels màgics, carreres imparables, assistències impecables i dos gols d’autèntic crac. Un d’ells de falta, que va servir per arribar als 50 gols de falta directa a la seva carrera. Una autèntica barbaritat. Messi ja treu el cap. I quan això passa, l’argentí és imparable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut