SG Flensburg-Handewitt – Barça: Màxima dificultat per defensar el liderat

SG Flensburg-Handewitt – Barça: Màxima dificultat per defensar el liderat

(19:00h, Esport3) Els blaugranes visiten la pista del campió alemany després de la setmana d’aturada internacional amb l’objectiu de mantenir la primera posició del grup A

El Barça afronta aquest dimecres (19h, Esport3) un dels desplaçaments, a priori, més complicats de la fase de grups de la Liga de Campions. El conjunt de Xavi Pascual visita la pista del SG Flensburg-Handewitt, l’actual campió de la Bundesliga alemanya. Un rival de màxima dificultat que arriba just després de l’aturada per compromisos de seleccions.

Per aquest motiu Xavi Pascual va concentrar l’equip directament a Flensburg aquest dilluns per preparar amb més temps el partit. Els blaugranes han estudiat el rival i s’han preparat per defensar el liderat del grup A de Champions en una de les pistes de més dificultat de la competició. El Barça ocupa actualment la primera posició de grup, compartida amb el PSG i l’Aalborg, amb 8 punts. Els alemanys, per la seva banda, són cinquens però només amb un punt menys. El Flensburg ha guanyat tres partits (Celje, Elverum i Zagreb), però va empatar a Szeged (24-24) i va caure a Aalborg (31-28) en la darrera jornada.

Un rival incòmode

Abans de concentrar l’equip a Flensburg, Xavi Pascual va destacar la dificultat del partit a la pista alemanya, i va remarcar la complexitat del joc del conjunt germànic: “Defensen amb un 5-1 una mica estrany, que és més un 4-1-1”. A més de ser-ne l’actual campió, el Flensburg és ara mateix el segon classificat de la Bundesliga, on ha guanyat set partits, n’ha empatat un i n’ha perdut dos. A Europa, fins al moment, ha guanyat els dos partits que ha disputat al FLENS Arena (26-19 contra l’Elverum i 20-17 contra el PPD Zagreb).

El partit d’aquest dimecres serà la quarta visita del Barça a Flensburg en tota la història. El primer precedent, en els quarts de final de la temporada 2006/07, va acabar amb derrota culer (31-21), però en les dues visites següents, més recents, el resultat va ser favorable als catalans. El curs 2014/15 el resultat va ser de 33-37, i dos anys després el triomf va ser mínim (27-28).

Xavi Pascual disposa de la plantilla al complet a Flensburg. A banda dels 16 disponibles del primer equip, van viatjar els jugadors del filial Alex Pascual, Mamadou Diocou i Albert Pujol. Amb l’equip també està Casper Mortensen, que afronta la recta final de la seva recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut