El Barça es concentra a Flensburg

El Barça es concentra a Flensburg

Una part de l’equip ha viatjat aquest dilluns a terres alemanyes, on s’ha trobat amb la resta després de l’aturada de seleccions; a la tarda els blaugranes han completat el primer entrenament per preparar el proper partit de Champions

El Barça ha tornat aquest dilluns a l’activitat després d’una setmana d’aturada internacional. El conjunt de Xavi Pascual s’ha concentrat a Flensburg, on jugarà el proper dimecres (19h) el partit de la sisena jornada de la Lliga de Campions al Flens Arena. Set jugadors i l’staff tècnic han viatjat des de Barcelona, i a Flensburg s’han reunit amb la resta de la plantilla, que havien anat arribant des dels diversos destins dels compromisos amb les seleccions.

N’Guessan, Entrerríos, Fabregas, Aleix i els jugadors del filial Alex Pascual, Mamadou Diocou i Albert Pujol s’han retrobat amb la resta de companys a Flensburg abans de completar el primer entrenament al pavelló Wikinghalle. L’equip, d’aquesta manera, ha començat a preparar el partit contra el Flensburg-Handewitt, en el qual defensarà el liderat del grup A de la Champions.

Viatge, reagrupament i preparació

Abans de viatjar, Xavi Pascual ha atès Barça TV per valorar la preparació del partit d’aquest dimecres. El tècnic culer no ha volgut posar excuses pel viatge o el poc temps de preparació –“tenim equip suficient per poder guanyar a tot arreu, i és el que intentarem fer a Flensburg”- i ha destacat la dificultat i la igualtat del grup A: “És un grup molt complicat, no seria capaç d’assegurar cap resultat; no podem estar pensant en qui quedarà primer o segon”.

Encara sense saber l’estat físic dels jugadors internacionals, Xavi Pascual ha afirmat: “No sabem com estaran els nostres jugadors, però tampoc ho sabran ells. Hem de preparar bé el partit, estudiar el rival i recuperar ràpidament els automatismes”. Sobre el rival, el tècnic ha assegurat: “El Flensburg va començar molt fort i han fet partits molt bons. És un equip amb bons llançadors, canvien els sistemes defensius, tenen extrems finalitzadors i mouen molt la pilota. Són un molt bon equip, per alguna cosa són campions de la Bundesliga”.

Després de la sessió d’aquest dilluns al Wikinghalle, el Barça repetirà amb doble sessió el dia previ al partit per acabar de preparar l’enfrontament contra el Flensburg-Handewitt. Els blaugranes defensaran el liderat del grup A (amb 8 punts) davant d’un conjunt alemany que en suma 7 després de tres victòries, un empat i una derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut