Kevin Durant: “M’agradaria jugar el meu últim any al Barça”

Kevin Durant: “M’agradaria jugar el meu últim any al Barça”

El dos vegades campió de l’NBA amb els Golden State, i ara jugador dels Brooklyn Nets, assegura sentir-se atret pel Club blaugrana en una entrevista a Bleacher Report

Kevin Durant al Barça? Res és impossible. El crac de l’NBA, de 31 anys, ha afirmat en una entrevista a Bleacher Report que li “agradaria  jugar al Barça” durant l’últim any com a professional. “M’agradaria jugar a l’altra banda de l’Atlàntic el meu últim any. Al FC Barcelona. És la segona millor Lliga del món i els partits semblen molt divertits. També els partits de l’Eurolliga semblen molt atractius”, reconeix l’ara jugador dels Brooklyn Nets, guanyador de dos anells de l’NBA amb els Golden State.

I afegeix: “Ho dic des del sofà de casa meva, veient la televisió i somiant. No sé si realment passarà o no però seria molt maco poder-ho experimentar”.

Kevin Durant, triat en segona posició del draft l’any 2007 pels Seattle Supersonics, ha jugat també als Oklahoma City (2008-16), als Golden State (2016-19) i ara forma part dels Brooklyn Nets. Va formar part de la selecció nord-americana que va guanyar l’or olímpic en els Jocs del 2012 i 2016 i també va guanyar el Campionat del Món del 2010, en què va ser l’MVP de la competició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut