Els Barça Legends jugaran contra el Liverpool FC Legends el dissabte 28 de març a Anfield

Els Barça Legends jugaran contra el Liverpool FC Legends el dissabte 28 de març a Anfield

Els homes dirigits per Chapi Ferrer jugaran un partit benèfic a favor de la Barça Fundació i la fundació del club anglès

Els Barça Legends tornaran a jugar a terres britàniques després del partit que van disputar davant del Manchester United al setembre del 2017. Els blaugranes es veuran les cares davant d’un dels conjunts històrics de la Premier League en un estadi mític europeu com és Anfield.

Tots els beneficis obtinguts del partit aniran destinats a la fundació del Liverpool, que es dedica a donar oportunitats als nens i joves més desafavorits de l’àrea de Liverpool. Els anglesos també faran una aportació econòmica a la Barça Fundació.

Els Liverpool Legends ja han confirmat la presència de jugadors com Fernando Torres, Jose Enrique, Fabio Aurelio, Patrik Berger, Jerzy Dudek, Jason McAteer i Vladimir Smicer. Luis Garcia, jugador que va jugar amb els dos clubs, jugarà una part amb cadascun dels equips.

Per la seva banda, l’entrenador dels Barça Legends, Chapi Ferrer, podrà comptar amb la presència de Juliano Belletti, Patrick Kluivert, Javier Saviola i Edgar Davids, entre d’altres. Properament, s’anunciaran els components de la resta de l’equip que es desplaçarà fins a Liverpool.

Els aficionats que vulguin veure el partit en directe podran adquirir les entrades a través de: https://www.liverpoolfc.com/legends2020

Ara fa uns dies els Barça Legends van anunciar un quadrangular a Sao Paulo (Brasil), on participaran el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund i el Sao Paulo el proper 15 de desembre.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut