Madrid CFF - FC Barcelona Femení: Efectivitat blaugrana (0-4)

Les de Lluís Cortés s’imposen amb un doblet d’Oshoala. Jennifer Hermoso i Aitana també han vist porteria.

Triomf sòlid d’un Barça que ha anat de menys a més, davant d’un Madrid CFF seriós. Les de Lluís Cortés han patit dificultats en el tram inicial, però amb el pas dels minuts les blaugranes han pogut desplegar el seu joc. Abans del descans, les culers s’han avançat amb una diana d’Oshoala, que ha completat el doblet a la segona meitat. Jenni Hermoso i Aitana han sentenciat el matx amb dos gols més. El Barça ha golejat de nou, manté el liderat i acumula ja quatre partits amb la porteria a zero.

Les de Lluís Cortés s’han trobat davant un Madrid sòlid i intens. Les locals han sortit millor i Paños ha estat clau en el primer minut, quan ha aturat un llançament perillós des de la frontal. El Barça no es trobava còmode sobre el terreny de joc, i la pilota aturada ha servit a les blaugranes per activar-se. Però han estat de nou les madrilenyes les que s’han estat a punt d’avançar: Paños s’ha tret de la màniga una aturada magistral en un u contra u amb Maca. Just abans del descans, Graham ha deixat sola Oshoala davant Poza. La davantera culer -que ha vist porteria per cinquè partit consecutiu- ha desfet l’empat amb un xut ras i creuat, superant en l’u contra u la portera local (0-1, min 42).

Superioritat culer

El Barça ha tornat del descans de la mateixa manera que ha marxat als vestidors: gol amb les mateixes protagonistes. Una gran jugada per la banda de Graham ha servit a Oshoala per segellar el seu particular doblet i el setè gol d’aquesta temporada (0-2, min 46). Jenni Hermoso ha marcat el tercer, amb un xut ajustat al pal (0-3, min 73) i ha sumat el vuitè gol d’aquesta campanya.

El Madrid no ha pogut oposar cap mena de resistència en el tram final. Aitana ha fet pujar el quart a l’electrònic amb un xut creuat impossible per a Poza (0-4, min 87). Ja en el temps afegit, Candela ha estat a punt de signar la maneta blaugrana, però el seu xut ha topat amb el pal. Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Lluís Cortés es manté líder.

Fitxa del partit

Madrid CFF, 0
FC Barcelona, 4
Madrid CFF: Poza, Turmo, Mónica, Yasmin, Okeke (Teru, min 25), Estela (Laura, min 74), Sara Tui, Sílvia, Mellado (Delie, min 67), Maca i Bruna (Gio, min 53).
FC Barcelona: Paños, Torrejón (Candela, min 79), Pereira, María León, Leila (Falcón, min 61), Alexia, Patri, Mariona; Graham Hansen (Melanie, min 79), Jennifer Hermoso i Oshoala (Aitana, min 67).
Gols: 0-1, Oshoala (min 42); 0-2, Oshoala (min 46); 0-3, Jennifer Hermoso (min, 73); 0-4, Aitana (min 87).
Àrbitre: Elia María Martínez Martínez ha amonestat les locals Teru i Turmo amb targeta groga.