‘Pros Behind the Pros’, la minisèrie que mostra el dia a dia dels professionals darrere del primer equip i La Masia

‘Pros Behind the Pros’, la minisèrie que mostra el dia a dia dels professionals darrere del primer equip i La Masia

La nova minisèrie digital, de quatre capítols, ofereix escenes exclusives de com és la feina de l’‘staff’ del FC Barcelona que contribueix al màxim rendiment dels homes d’Ernesto Valverde i la formació dels joves esportistes

El FC Barcelona i Beko han creat la minisèrie de quatre capítols Pros Behind the Pros, que ofereix una visió exclusiva de la preparació de pretemporada del FC Barcelona, des del punt de vista dels diferents professionals que acompanyen i treballen amb el primer equip perquè els homes d’Ernesto Valverde puguin dur a terme un estil de vida saludable i contribuir així al seu màxim rendiment. Igualment, el darrer capítol està dedicat a la Masia i al dia a dia dels seus residents.

Els quatre capítols de la minisèrie ja estan disponibles a través dels canals digitals del Barça i Beko. En cadascun, els espectadors poden gaudir d’un seguiment exclusiu del dia a dia d’una sèrie de perfils professionals molt variats però menys coneguts pel gran públic, que treballen juntament amb els homes d’Ernesto Valverde i els residents de la Masia. Entre ells, hi ha des de l’equip de nutricionistes i xefs que cuiden l’alimentació dels jugadors fins als encarregats de material, passant pel cos tècnic, que s’encarreguen de cuidar l’estat físic i la salut dels jugadors. 

‘Fuelling Barça’

En el primer capítol, que es presenta sota el títol Fuelling Barça (Alimentant el Barça), els seguidors blaugrana podran conèixer com la nutricionista i els xefs expliquen com preparen la pretemporada amb els jugadors per assegurar que porten una alimentació saludable. En aquesta línia es mostra com és un dia amb una doble sessió d’entrenament, i la càmera segueix el primer equip durant el Summer Tour del Japó i els Estats Units.

‘Training Days’

En el segon capítol, Training Days (Dies d’entrenament), el focus passa a les sessions d’entrenament que segueixen els homes d’Ernesto Valverde a la Ciutat Esportiva i la feina dels professionals que s’encarreguen de les seves condicions físiques. Des d’entrenadors fins a preparadors físics de l’equip, tothom té una visió detallada de com la seva feina té un impacte directe sobre el rendiment de l’equip. Veurem l'efecte sobre el terreny de joc a mesura que els jugadors participin en un entrenament i més endavant juguin el Torneig Joan Gamper.

 

‘Dress for success’

Dress for succes  (Vestits per l'èxit) és el títol del tercer capítol, que se centra en els encarregats de material i mostra com preparen tot el que cal de cara a cada entrenament i partit perquè els jugadors puguin participar en aquestes sessions sense interrupcions.

‘Who’s next?’

La minisèrie es tanca amb el capítol Who’s next?  (Qui és el pròxim?) En aquest darrer episodi, la història se centra en la propera generació d’esportistes del FC Barcelona que actualment s’estan formant a la Masia. L’episodi segueix els joves jugadors de diferents edats (nois i noies) i disciplines durant tot el dia mentre s’esforcen per convertir-se en els seus herois, el primer equip del FC Barcelona.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut