Informació de servei en relació al seient lliure del Clàssic

Informació de servei en relació al seient lliure del Clàssic

El duel de Lliga contra el Reial Madrid es jugarà el dimecres 18 de desembre al Camp Nou

El Clàssic del Camp Nou ja té data. El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha acordat aquest dimecres la nova data perquè tingui lloc el Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, partit corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga i que havia de disputar-se inicialment el 26 d’octubre. Finalment, el duel es disputarà el pròxim dimecres 18 de desembre, a una hora encara per determinar.

Dues opcions en relació al Seient lliure

El canvi de data del partit pot fer variar l'opinió d'aquells abonats que havien posat la seva localitat al seient lliure perquè no els hi anava bé assistir al partit en la primera data del 26 d'octubre, però que ara poden estar interessats en anar a l'Estadi el dia 18 de desembre.

En cas que hagi alliberat la localitat mitjançant el servei del seient lliure, disposarà de dues opcions:

  • Si desitja assistir al partit amb el seu abonament, podrà recuperar la localitat  alliberada fins les 20h del dia 28 de octubre del 2019 Aquí

  • En cas que no vulgui assistir al partit, la localitat seguirà disponible al seient lliure per el nou període de venda d’entrades.

Cal recordar que el partit va ser ajornat en “concórrer causes excepcionals”, tal com explica la Federació Espanyola, i afegeix en el seu comunicat que “la decisió del Comitè de Competició de la nova data s'ha produït després d'analitzar en els últims dies les propostes de tots dos clubs, als quals va convidar a posar-se d'acord en una data i que van coincidir a assenyalar el 18 de desembre per a la celebració del partit ajornat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut