Partit matinal el 19 de novembre

Partit matinal el 19 de novembre

El Barça rebrà al Liberbank Cantabria Sinfín a les 12 hores al Palau Blaugrana, en una jornada de promoció de l’handbol amb entrada gratuïta

El partit de la novena jornada de la Lliga Asobal entre el Barça i el Liberbank Cantabria Sinfín es disputarà el dimarts 19 de novembre al Palau Blaugrana en un horari poc habitual: les 12 hores. El partit es convertirà en un acte de promoció de l’handbol i l’assistència serà gratuïta per a tots aquells seguidors que assisteixin al Palau. A més, el Club convidarà grups , escoles i associacions perquè gaudeixin d’un ambient festiu i competitiu.

A més del partit de Lliga entre blaugranes i càntabres, els assistents podran gaudir, més que mai, de la proximitat dels jugadors del Barça. I és que, un cop acabi el partit, els blaugranes estaran a la pista per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els aficionats presents.

El conjunt de Xavi Pascual afrontarà aquest partit de Lliga entremig de dos compromisos de Lliga de Campions al Palau. Abans, el Barça haurà rebut la visita de l’Aalborg Handbol danès el dissabte 16. Uns dies després, el dissabte 23, el rival serà el Flensburg-Handewitt alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut