Bon ritme dels equips del formatiu

Tots els equips de les categories de formació del futbol sala segueixen competint a un gran nivell

L’equip infantil es va imposar per un ajustat 5 a 4 al CN Sabadell, en un partit igualat, on va costar llegir la defensa visitant.

El Barça va fer l’1-0 en el minut 6, però els van empatar amb un gol de xut exterior que va rebotar en un defensor. Poc després rebia l’1-2 i en el minut 10 l’1-3 en perdre una pilota en l’elaboració. L’equip es va refer i el resultat a la mitja part era de 3-3.

Al començament de la segona part els blaugranes van marcar el 4-3, però de seguida va tornar la igualtat amb l’empat a 4. Quan faltaven tres minuts per al final el Barça va fer el 5-4 en una sacada ràpida de banda.

Els més petits sumen tres punts en una de les pistes més complicades de la Lliga

La dinàmica del partit va ser d'igualtat durant els 30 minuts. Tot i tenir el control de la pilota i generar ocasions, als blaugranes els va costar materialitzar-les en gol. El rival pressionava a dalt durant tot el partit i els petits barcelonistes van generar accions molt bones, tot i que faltava una coordinació més bona per progressar amb més claredat. Finalment, victòria blaugrana per 0 a 2 a la pista del Sant Joan de Vilassar.

El Juvenil es va imposar per 4 a 1 al Jesús Maria. Els visitants van iniciar el partit amb el porter-jugador. Malgrat això els locals van dominar en defensa i van controlar bé el partit, acabant amb només un xut a porta en contra i amb 2 a 0 a favor, amb gols d'Iker.

A la segona part, el Jesús Maria va generar una mica més de perill amb la mateixa estratègia, però l’equip es va mantenir sòlid i va aconseguir marcar dos gols més, obra d’Ortas, en joc posicional, i Puchi, després de robar la pilota. Quan faltaven quatre minuts per al final, el Jesús Maria va marcar el seu únic gol.

Per la seva banda, el Cadet empatava a dos amb el CN Sabadell, en un partit molt disputat on els sabadellencs van obrir el marcador, els blaugranes el van aconseguir capgirar i, en els darrer minuts, els visitants van tornar a empatar.