El Comitè de Competició fixa el Clàssic per al 18 de desembre

El Comitè de Competició fixa el Clàssic per al 18 de desembre

El duel entre el FC Barcelona i el Reial Madrid corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga ja té nova data

El Clàssic del Camp Nou ja té data. El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha acordat aquest dimecres la nova data perquè tingui lloc el Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, partit corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga i que havia de disputar-se inicialment el 26 d’octubre. Finalment, el duel es disputarà el pròxim dimecres 18 de desembre, la data que el FC Barcelona va proposar ara fa una setmana.

Cal recordar que el partit va ser ajornat en “concórrer causes excepcionals”, tal com explica la Federació Espanyola, i afegeix en el seu comunicat que “la decisió del Comitè de Competició de la nova data s'ha produït després d'analitzar en els últims dies les propostes de tots dos clubs, als quals va convidar a posar-se d'acord en una data i que van coincidir a assenyalar el 18 de desembre per a la celebració del partit ajornat. També ha analitzat un informe de l'Àrea de Competicions de la RFEF així com els nombrosos informes remesos per la Lliga Nacional de Futbol Professional, que no són vinculants”.

En la seva reunió d’aquest dimecres, la Federació també explica que “el Comitè ha analitzat també les últimes al·legacions de dos clubs, que mantenen la proposta inicial de jugar el partit el proper 18 de desembre”.

Primer Clàssic de la temporada

Així, doncs, el que serà el primer Clàssic del curs 2019/20 ja té data confirmada. Cal recordar que dels quatre Clàssics del passat curs, els culers van guanyar-ne tres (5-1 i 0-1 a la Lliga i 0-3 a la tornada de les semifinals de Copa) i van empatar un (1-1 a l’anada de la Copa). Els barcelonistes intentaran seguir amb la bona ratxa davant el conjunt blanc en el que serà el penúltim partit de l’any 2019.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut