Cap de setmana d’aniversari feliç al planter femení

Cap de setmana d’aniversari feliç al planter femení

Els equips de base femenins combinen bones actuacions i aprenentatge en el 40è aniversari de La Masia

Segon cap de setmana amb els cinc equips de les categories i a continuació repassem tots els resultats coincidint amb el 40è aniversari de La Masia:

Friol – Barça B (2-2)
Bon partit el que van disputar el conjunt gallec i el filial corresponent a la sisena jornada de la Reto Iberdrola. Les visitants es van imposar en el primer acte, amb profunditat i fent mal per banda. El 0-1 de Tere Morató plasmava la bona actuació, però a la segona part el partit es va descontrolar i qui més hi va sortir guanyant van ser els espectadors. Les de casa van celebrar l’empat en un llançament de falta directa i, després d’un penal desaprofitat per Carla, també el 2-1 que firmava la remuntada. Però les de Jordi Ventura no es van rendir i van aconseguir l’empat per mitjà d’Aida Esteve. Una meritòria igualada a domicili que manté el Barça en una còmoda posició (setena) a l’exigent categoria de plata.

Europa – Juvenil (0-3)
Bona feina també de les juvenils culers, el dissabte al Nou Sardenya de Gràcia. En una plaça gens senzilla, el conjunt que dirigeix Oscar Belis va picar pedra al primer temps, per rematar-ho al segon. Va ser llavors quan van arribar els gols de Magalí Capdevila (amb un impressionant tir llunyà) i, per partida doble, de Laura Lobo, el segon fruit d’una bonica acció col·lectiva. Era la quarta victòria en quatre jornades a la Preferent Juvenil del Barça, que a la propera setmana afrontarà el derbi a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Infantil – Ciudad Cooperativa (6-0)
L’experiència a la Segona Divisió Infantil masculina segueix sent reeixida per al quadre entrenat per Jesús López. Segon partit i segona golejada, encarrilada amb tres gols en el primer quart d’hora. Emma Gálvez (3), Gisela Roncero, Ainara Muñoz i Martina Pubill van ser les realitzadores d’un equip que acumula 16 dianes a favor i cap en contra.

Vinyets Molí-Vell – Aleví E (2-8)
També impecable inici de campionat de la Segona Divisió Aleví masculina de les de Pablo Álvarez, que sumaven el tercer triomf en tres jornades. A Sant Boi de Llobregat, a les visitants se’ls hi va posar aviat el partit de cara amb dos gols. Tot i això, les locals van aconseguir empatar a l’equador del matx. En un final de partit pletòric, el Barça en marcaria sis més consecutivament. Les autores van ser Noa Jiménez (4), Anna Quer, Kautar Azraf, Bea Pérez i Carlota Martins.

Santboià – Aleví F (14-0)
Resultat contundent per a un equip molt jove, amb jugadores benjamins a les seves files, que s’estrena al club i la Tercera Divisió Aleví masculina. Segueixen aprenent les noies dirigides per Jaume Comellas, que s’han trobat amb dos rivals molt potents per començar la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut