Barça-Gran Canària: S’imposen des de la defensa (89-75)

Els de Svetislav Pesic aconsegueixen la quarta victòria en lliga després de completar una bona segona meitat

Triomf sòlid en una bona segona meitat culer contra el Gran Canària (89-75). Els de Svetislav Pesic han completat un duel de menys a més. La millora en defensa a la segona meitat ha trencat la igualtat en duel igualat fins al descans. Mirotic i Davies, amb 20 respectivament, han estat els màxims anotadors culers.

Els primers compassos del matx han estat de domini culer (5-0), però amb el pas dels minuts l’Herbalife Gran Canària ha sabut capgirar el marcador (16-19, min 6). Els homes de Svetislav han aprofitat les recuperacions de pilota i una pressió intensa per aconseguir un parcial de 9-0 en els darrers minuts i marxar al final del primer període per davant (23-19).

El duel s’ha mantingut amb igualtat en el marcador i els visitants intentant aprofitar els contraatacs per sumar. El Gran Canària ha aconseguit un parcial de 0-7 (36-38, min 14). Així doncs, amb un marcador molt ajustat s’ha disputat aquest segon període i amb un conjunt visitant que es mostrava molt encertat en els tirs exteriors. El resultat al descans era d’empat (43-43).

Bona segona meitat des de la defensa

El Barça ha completat un gran tercer període, deixant en tan sols 12 punts el Gran Canària, amb una sòlida i intensa defensa. A partir d’aquí els culers han seguit anotant de la mà d’un Mirotic i Davies inspirats per augmentar la diferència per sobre dels 10 punts (72-55).

En el darrer període el Barça ha defensat l’avantatge i ha certificat el quart triomf del curs en cinc jornades a l’ACB (89-75). En els darrers minuts ha debutat Sergi Martinez a l’ACB. Un jugador que ha passat per totes les categories (Infantil, Cadet, Junior i actualment al Barça B).