Hockey Sarzana – Barça: Gran golejada per començar a Europa! (0-10)

Els culers guanyen amb autoritat a Itàlia gràcies als gols de Pablo Álvarez (4), João (2), Bargalló, Matias Pascual, Helder Nunes i Marc González en l’inici de la màxima competició continental

Ha tornat la Lliga Europea i ho ha fet amb una gran victòria blaugrana. El conjunt d’Edu Castro ha superat amb contundència a l’Hockey Sarzana per 0-10, gràcies als gols de Pablo Álvarez (4), João (2), Bargalló, Matias Pascual, Helder Nunes i Marc González (el seu primer gol amb el primer equip), en un matx on també ha debutat el jove porter Xano Edo. Els culers, amb una gran eficàcia golejadora, comencen de la millor manera possible la Champions davant el conjunt italià, debutant a la competició.

Domini culer des de l’inici

Tot i les mesures de la pista del ‘Vecchio Mercatto’ -bastant més petita que les de l’OK Lliga- els culers s’han adaptat bé al terreny de joc i des de ben aviat s’han fet amb el control del partit i del marcador. I és que als 51 segons João Rodrigues ha avançat als barcelonistes amb el 0-1 (minut 1). Només sis minuts després arribaria el segon, aquest cop obra de Pau Bargalló amb una rematada dins l’àrea (0-2, minut 7). Amb els culers molt endollats tant en atac com en defensa, ha acabat arribat el tercer poc després: Pablo Álvarez, amb una bona rematada de primeres, ha situat el 0-3 (minut 17), resultat amb el qual s’aniria al descans.

La sentència, a la segona

Ja a la segona meitat, els culers no han afluixat el ritme i dos gols consecutius de Pablo Álvarez (minuts 26 i 29) han situat el 0-5 per deixar el duel sentenciat. Els barcelonistes no han frenat l’accelerador i els gols han seguit caient, dos en un minut: Matias Pascual (0-6, minut 38) i Helder Nunes (0-7, minut 38) amb una gran rematada de primera des del segon pal.

Estrenes barcelonistes

João ha aconseguit també el seu doblet (0-8, minut 40), i just després, Edu Castro ha fet debutar al jove porter portuguès Xano Edo. Minuts després, Pablo Álvarez ha aconseguit el seu póker particular (0-9, minut 46) i finalment, Marc González, que ja havia debutat amb el primer equip, també ha tingut minuts i a més, amb la 15a falta de Sarzana, ha marcat el seu primer gol amb el primer equip blaugrana (0-10, minut 48).

Així doncs, gran victòria amb un magnífic encert golejador i amb Egurrola i Xano molt bé sota pals. Els culers comencen a la perfecció la Lliga Europea, competició que han guanyat un total de 22 vegades i que buscarà tornar a conquerir aquest curs. Ara, el proper partit serà de l’OK Lliga el dimarts a les 21 hores contra el Reus Deportiu.

Hockey Sarzana, 0
Barça, 10

Hockey Sarzana: Corona, Borsi, Rossi, Perroni i Ipiñazar -cinc inicial-. Rispogliati, Moyano, Ungari, Garcia Bielsa i Bianchi.
Barça: Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i João Rodrigues -cinc inicial-. Matias Pascual, Helder Nunes, Pablo Álvarez, Marc González i Xano Edo.
Gols: 0-1, João Rodrigues (min 1); 0-2, Bargalló (min 7); 0-3, Pablo Álvarez (min 13); 0-4, Pablo Álvarez (min 26); 0-5, Pablo Álvarez (min. 29); 0-6, Matias Pascual (min 38); 0-7, Helder Nunes (min 38), 0-8, João Rodrigues (min 40); 0-9, Pablo Álvarez (min 46); 0-10, Marc González (min 48).
Àrbitres: Paulo Almeida i Jaime Vieira. Faltes: 15-12.