Un sorteig de Champions enverinat

Un sorteig de Champions enverinat

El Barça és cap de sèrie i evita Sporting, Benfica, KPRF i Tyumen, i només té tres destins possibles per disputar la Elite Round: Murcia, Minsk o Almati

Aquest divendres a les 14h se celebra el sorteig de la Elite Round de la UEFA Futsal Champions League de futbol sala que es disputarà entre els propers 19 i 24 de novembre. En total, 16 equips al bombo que quedaran distribuïts en 4 grups de 4 equips, i només el primer de cada grup passarà a la Final Four. Com a gran novetat també se sortejaran les seus per a la propera fase entre els set equips que han demanat ser amfitrions: Sporting, Benfica, KPRF, ElPozo, Tyumen, Stalitsa Minsk i Kairat.

Els 4 principals condicionants del sorteig

1.- El Barça, com a cap de sèrie, evita a Sporting de Portugal, Benfica i KPRF (campions grup). I tampoc es pot tornar a enfrontar al Tyumen (segon del grup del Barça). En canvi, el Barça sí que es podria tornar a enfrontar al Vytis perquè no hi ha restriccions entre els primers i els tercers del mateix grup de la Main Round.

2.- Només tres possibles amfitrions i destins per disputar Elite Round: ElPozo (Murcia, Espanya), Stalitsa Minsk (Minsk, Bielorrússia) o Kairat (Almati, Kazakhstan). Això és així perquè el Barça NO es pot enfrontar a la resta d’equips que han demanat ser seu: Sporting, Benfica, KPRF i Tyumen.

3.- El Barça s’ha d’emparellar amb un segon de grup. 3 opcions: Dobovec (Eslovènia); Kherson (Ucraïna); i ElPozo (Espanya), que també podria coincidir que fos l’amfitrió.

4.- La resta de rivals poden ser els següents: FC Mostar (Bòsnia); Halle-Gooik (Bèlgica); Vytis (Kazakhstan); Sparta Praga (República Txeca); Novo Vrijeme (Croàcia); Pesaro (Itàlia); Kairat (Kazakhstan); i Stalitsa Minsk (Bielorrússia). Aquests dos últims també podria coincidir que fossin els amfitrions.

El grup de la mort

Està clar que el sorteig està ple de condicionants i deixa poc marge per a les sorpreses. La pitjor combinació possible per al Barça seria coincidir en el mateix grup amb ElPozo i Kairat. Això seria possible si, per exemple, a ElPozo li toca ser amfitrió i a Kairat no. O a l’inrevés. O també en el cas que ni ElPozo ni Kairat fossin amfitrions i  aleshores el grup quedaria així: Barça, ElPozo, Kairat i Stalitsa Minsk (amfitrió).

Possibles retrobaments

El sorteig està ple de vells coneguts de l’afició del Barça. Per començar, a les banquetes: Fernandao és el tècnic del Halle-Gooik; i Javi Rodríguez és entrenador del Kherson. I també a la pista: Wilde segueix golejant amb l’Sparta de Praga; i Marc Tolrà, Pol Pacheco i Leo Santana (lesionat) defensen la samarreta de ElPozo. Sense oblidar a Rómulo i Lin, que juguen a les files del KPRF però no poden tocar perquè també actuen de caps de sèrie.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut