El bloc planta cara a la plaga de lesions

El bloc planta cara a la plaga de lesions

Tots els jugadors de la plantilla han fet passa endavant per superar les absències de Lozano, Aicardo, Esquerdinha i, ara, també de Marcenio

El Barça afronta el partit de diumenge contra Palma Futsal sense quatre pesos pesants de l’equip a causa de la mala sort amb les lesions. Lozano, Aicardo, Esquerdinha i Marcenio formen part de la columna vertebral del Barça de Plaza, però de moment l’equip està superant amb nota i bons resultats les baixes.

L’exemple de Boyis

Entre els jugadors que millor han aprofitat l’oportunitat destaca Boyis. El tanca ha entrat a les rotacions per les absències de Lozano i Aicardo i ha respost amb nota. Va ser un dels més destacats en el triomf contra el Tyumen i ha rendit a un gran nivell en els últims partits. El premi no s’ha fet esperar i el seleccionador Fede Vidal l’ha convocat per disputar el pre-europeu.

Boyis no ha estat l’únic que ha aprofitat l’oportunitat. Jugadors com Roger i Rivillos han guanyat protagonisme en els últims partits i han respost amb bon joc i gols. I Arthur va ser un dels més destacats en l’últim partit contra el Vytis juntament amb els joves del planter.

Tretze golejadors diferents

El discurs davant de les baixes era unànime. “Tota la plantilla ha de fer una passa endavant perquè les absències es notin el menys possible”, deixen jugadors i cos tècnic. I la prova d’això la trobem, per exemple, en les xifres golejadores de l’equip.

De moment el Barça de Plaza ha marcat 46 gols en 9 partits oficials. I el que és més significatiu encara: hi ha hagut fins a 13 golejadors diferents en una plantilla en la que han participat 18 jugadors, inclosos els joves del planter Povill, Cerón i Lluch.

Adolfo, amb 8 gols, i Ferrao, amb 7 gols, són els màxims golejadors de l’equip. I també destaquen en aquest apartat Daniel i Marcenio, amb 6 gols cadascun. Per darrera: Roger, 4 gols; Joselito, 3 gols; Dyego, Aicardo, Rivillos i Povill, amb dos gols cadascun; i Arthur, Esquerdinha i el porter Dídac, amb un gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut