Marcenio, entre 4 i 6 setmanes de baixa
Ofert per

Marcenio, entre 4 i 6 setmanes de baixa

El jugador ha estat intervingut aquest dimarts d’una fractura a la clavícula dreta que s’ha fet en la sessió d’entrenament matinal

El brasiler Marcenio ha estat operat amb èxit aquest dimarts d’una fractura a la clavícula dreta que s’ha fet en la sessió d’entrenament matinal. La intervenció ha tingut lloc a la Clínica Mi Tres Torres a càrrec del Dr. Carlos Torrens i sota la supervisió dels serveis mèdics del Club. El temps aproximat de baixa serà d’entre 4 i 6 setmanes.

 Quarta baixa per diumenge

Marcenio s'uneix a les baixes ja conegudes de Lozano, Aicardo i Esquerdinha per al partit de diumenge que ve contra Palma Futsal. El brasiler també es perdrà els pròxims duels contra Còrdova, Burela i el derbi contra Industrias Santa Coloma, i és dubte per a l'Elite Round que es disputarà entre els propers 19 i 24 de novembre. Per la seva banda, Lozano i Aicardo es troben en la fase final de la recuperació de les seves respectives lesions musculars i podrien tornar després de l'aturada de seleccions en el partit a Còrdova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut