Barça B – CB Villarobledo (71-74): El segon quart marca la diferència

Un parcial de 5 a 23, en el segon període, fa anar a remolc als blaugranes

Els blaugranes es volien fer forts de nou a casa després de la derrota davant el Girona de la passada setmana. Davant un Villarobledo que visitava la Ciutat Esportiva, cercant el seu primer triomf com a visitant. Tot i que els blaugranes van fer un bon inici del partit i una gran feina en el darrer quart, l’encert visitant en el segon període va marcar el desenvolupament del partit.

De més a menys

El Barça B començava dominant el partit des de la defensa. Un 11 a 3 favorable, en els primers cinc minuts de joc, donava fe del bon treball defensiu dels d’Ocampo. Els blaugranes seguien amb pas ferm i un 19 a 6, en el minut 7.

Però poc a poc els visitants van anar entrant en el partit i s’acostaven (24-23), en el minut 3 del segon quart. La dinàmica canviava totalment i el CB Villarobledo agafava el ritme del partit per anar-se dominant el descans per 27 a 39.

A remolc

Desprès del descans el Barça B millorava en el seu joc i ja no deixava que els visitants assolin més distància en el marcador i baixaven de la psicològica barrera dels 10 punts (36-44) en el minut 3 del tercer quart.

Les diferències es mantenien estables i tot i la millora local, el Villarobledo manava per 49 a 59 a la fi del tercer quart. En el darrer quart, el Barça B augmentava la intensitat defensiva per retallar la distància. L’experiència visitant feia que les diferències es mantinguessin (57-68) en el minut 35 de partit.

Un 2+1 de Sergi Martinez (63-68), posava els blaugranes de nou al partit, en el minut 36. Un parcial de 12 a 0 situava el Barça B de nou per davant en el marcador (69-68)  en el minut 38. La reacció no era completa i s’entrava en el darrer minut amb un 71 a 74 favorable als visitants. El marcador no es va moure i el triomf va marxar a terres castellanes.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – CB Villarobledo (71-74)