Barça B – Vestas Alarcos Ciudad Real (35-29): Solvència blaugrana

Barça B – Vestas Alarcos Ciudad Real (35-29): Solvència blaugrana

Amb un partit seriós, els joves del segon equip guanyen davant un dels candidats a l’ascens

Els blaugranes tornaven a jugar a la Ciutat Esportiva amb l’objectiu de treure’s el mal sabor de boca que els hi va deixar la derrota de la passada setmana. Davant un Alarcos que aspira a situar-se en els llocs d’ascens a la Lliga Asobal. El segon equip blaugrana va demostrar solidesa al llarg del partit i es va emportar un merescut triomf a casa.

Domini blaugrana

Intensitat inicial i gols és el que veia en el pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes eren efectius de cara a la porteria rival i en set minuts es situaven per davant per 7 a 4. Les diferencies s’estabilitzaven però el Barça B continuaven per davant en el marcador (10-7) en el minut 14 de partit.

La dinàmica durant la resta del primer temps era molt similar i s’arribava al descans amb 16 a 14 favorable al Barça B.

Solidesa local

En el segon temps els de Roi Sánchez sortien decidits a endur-se el partit. Amb un joc sòlid aconseguien un 23 a 18, en el minut 10 de la segon part. Però els de Ciudad Real no volien deixar-se l’oportunitat d’assolir punts a Sant Joan Despí i s’acostaven a dos gols (23-21) en el minut 44 de partit.

Però el Barça B no perdia la cara al partit i a 8 minuts de la fi es situava de nou 5 gols per davant (31-26) i ja no va temer pel triomf, un triomf que va assolir per 35 a 29.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Vestas Alarcos Ciudad Real (35-29)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut